(Poistunut julkaisusta)

Rakennesuunnittelija / Pääsuunnittelija
Pöyry Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

Haemme Pöyryn Turun toimistolle

RAKENNESUUNNITTELIJAA/PÄÄSUUNNITTELIJAA

kotimaisten ja kansainvälisten teollisuuden projektien suunnittelu- sekä projektinjohtotehtäviin. Tehtäviin kuuluu rakenteiden analysointi ja rakennesuunnitelmien laadinta investointihankkeissa sekä rakennesuunnitteluprojektien vetämistä.

Odotamme sinulta DI:n tai rakennusinsinöörin koulutusta, kokemusta rakennesuunnittelusta, nykyaikaisten suunnittelujärjestelmien tuntemusta ja hallintaa sekä aktiivista otetta suunnittelujärjestelmien hyödyntämiseen ja kehittämiseen.

Arvostamme aktiivista työskentelyotetta, määrätietoisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja, sopeutumiskykyä nopeatempoiseen ja vaihtelevaan projektiympäristöön, laajojen kokonaisuuksien hahmotuskykyä, suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa sekä kohtuullista valmiutta matkustamiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä. Saat käyttöösi modernit suunnitteluohjelmistot ja työskentelet yhdessä osaavien asiantuntijoidemme kanssa. Perehdytämme sinut hyvin toimintaympäristöömme ja saat organisaatioltamme tarvitsemasi tuen. Työskentelemme kansainvälisessä ympäristössä, jossa paikallispalvelut ovat tärkeä osa toimintaamme. Menestyksemme on sidoksissa työntekijöidemme ammattitaitoon, kokemukseen, omistautumiseen ja tietoon. Me Pöyryllä arvostamme yrittäjähenkisyyttä, asiakaskeskeistä ajattelutapaa sekä ongelmanratkaisuun pyrkivää ja positiivista asennetta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Frans Jokinen, p. 0453594828.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 28.2.2018 mennessä osoitteessa http://www.poyry.fi/ura-poyrylla/avoimet-tyopaikat/rakennesuunnittelija-paasuunnittelija-turku ja liity asiantuntevaan joukkoomme!