(Poistunut julkaisusta)

Rakennesuunnittelija, (Pääkaupunkiseutu)
Sweco Asiantuntijapalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019

Sweco Asiantuntijapalvelut on valtakunnallisesti merkittävä ja arvostettu korjausrakentamisalan palveluntuottaja. Asiantuntijapalvelut kattavat kaikki kiinteistöjen korjaamiseen liittyvät osa-alueet. Vahvuuksiamme ovat taloyhtiöprojektit, sisäilmakonsultointi ja korjausrakennesuunnittelu.

Haemme nyt suorarekrytointitoimeksiantona Sweco Asiantuntijapalveluille korjausrakentamisen rakennesuunnittelijoita vakituiseen työsuhteeseen.

Työkohteet ovat pääkaupunkiseudulla sijaitsevia talonrakennusprojekteja, jotka vaihtelevat suurista projekteista pienempiin projekteihin. Työtä tehdään noin 10 henkilön tiimeissä. Roolisi vaihtelee projektikohtaisesti ja pääset vaikuttamaan tehtävään omien vahvuuksien ja kiinnostuksien mukaisesti. Sopivalla henkilöllä on mahdollisuus toimia myös projektipäällikkönä.

Toivomme hakijoilta soveltuvaa koulutustaustaa (esim. amk insinööri / ylempi amk insinööri / DI). Ideaalihakijalla on myös viisi vuotta soveltuvaa työkokemusta vastaavanlaisesta työstä ja näin ollen luonnollisesti osaamista löytyy Microsoft Office ohjelmien, AutoCADin, Teklan ja Revitin ohjelmistojen parista. Odotamme hakijoilta suomen ja englannin kielen osaamista. Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on hyvät yhteistyötaidot, paineensietokyky sekä tarkka ja huolellinen työote. Eduksi katsomme myös rakennusfysiikkaosaamisen.

Työhön kuuluu kattava perehdytys ja asiantunteva työnjohto tukee roolisi omaksumista ja sopeutumista työyhteisöön. Yritys tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen, hyvät puitteet työn teolle, monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät sekä mukavat työkaverit.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse Anttony Lindolle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätiedot tehtävästä: Anttony Lindo, p. 050 411 0416. Yhteydenotot arkisin klo 9-15. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.