(Poistunut julkaisusta)

Rakennesuunnittelija, kokoaikainen, Rejlers Finland Oy, Lappeenranta
Sharper Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Etsimme sinua

Me Sharperilla etsimme asiakkaallemme Rejlers Finland Oy:lle ratkaisukeskeistä ja kehittymishaluista rakennesuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Voit työskennellä missä tahansa Rejlersin toimipisteessä. Toimipisteet löydät osoitteesta www.rejlers.fi. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Sharperin kautta asiakkaalle.

Rakennesuunnittelijan tehtävässä pääset mukaan monipuolisiin ja mielenkiintoisiin teollisuuden rakennesuunnittelu- ja asiantuntijatehtäviin. Kokeneen rakennesuunnittelijan tehtävässä toimit projekteissa rakenteidensuunnittelijana ja tiimin ohjaajana. Tehtäviisi kuuluu suunnittelun lisäksi mm. kustannus- ja tuntiarvioiden tekoa, tarjouslaskentaa, raportointia ja suunnitelmien tarkistusta.

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Tarjoamme asiakkaillemme myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Lähes 1000 työntekijäämme työskentelevät Suomessa ja Abu Dhabissa yli 20 paikkakunnalla. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli noin 56,2 miljoonaa euroa. Olemme osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä.

 

Pääasialliset tehtävät

 • Rakennesuunnittelu eri projekteissa
 • Kustannus- ja tuntiarvioiden teko
 • Tarjouslaskenta
 • Raportointi
 • Suunnitelmien tarkistus

Odotamme sinulta

 • Relevanttia koulutustaustaa (AMK tai DI)
 • Monipuolista kokemusta rakennesuunnittelusta sekä projektitoiminnasta
 • Tekla- ja Robot -osaamista
 • Halukkuutta uusien asioiden oppimiseen ja itsesi kehittämiseen
 • Hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista
 • Vastuullista ja positiivista asennetta


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan mielenkiintoisiin ja haastaviin työtehtäviin sekä kehittämään ammattitaitoasi erilaisissa projekteissa. Työntekijämme arvostava Rejlersiä joustavana ja vastuullisena työnantajana. Iloa työpäivään tuo mukava työyhteisö ja viihtyisä toimisto. Arvostamme syvällistä osaamista, halukkuutta oppia ja kehittyä sekä työntekijöidemme hyvinvointia. Joustavat työskentelymahdollisuudet selkeyttävät oman työn ja elämän suunnittelua.

Rejlersillä työtä ohjaa visio: Home of the learning minds. Uskomme jatkuvaan oppimisen ja kehitykseen. Me haluamme menestyä sekä yksilöinä että yrityksenä yhteisen tavoitteen kautta: menestys jatkuvan oppimisen avulla.

 

Hae tehtävään heti!  Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 15.10.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Hanni Lehmusvirta.