(Poistunut julkaisusta)

Rakennesuunnittelija, kokoaikainen, A-Insinöörit Suunnittelu Oy, Tampere
A-Insinöörit Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Rakennesuunnittelija, kokoaikainen, A-Insinöörit Suunnittelu Oy, Tampere

Haluatko päästä mielenkiintoisiin rakennesuunnittelun tehtäviin? Omaatko hyvät vuorovaikutustaidot sekä oma-aloitteisen työskentelyotteen? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme rakennesuunnittelija, jonka toivottaisimme tervetulleeksi ihmisen mittaiseen insinööritoimistoon!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, A-Insinöörit Suunnittelu Oy:lle, rakennesuunnittelijaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Tampereelle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Tässä tehtävässä teet rakennesuunnittelua peruskorjauksen ja muutosrakentamisen erilaisissa hankkeissa. Etsimme henkilöä, jolla on rakennustekniikan korkeakoulutus sekä osaamista soveltuvasta suunnitteluohjelmasta opintojen tai työkokemuksen kautta. Aktiivinen työote ja hyvät vuorovaikutustaidot sekä asiakaslähtöisyys ovat tehtävässä tärkeitä. Sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla vielä vuosien työkokemusta alalta, tärkeintä on halusi oppia uutta sekä valmius työskennellä erilaisten projektien parissa.

Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden kehittyä rakennesuunnittelijana mielenkiintoisissa projekteissa. Sinulla on myös mahdollisuus laajentaa osaamistasi sekä tulevaisuudessa edetä esimerkiksi projekti-insinöörin saappaisiin.

A-Insinöörit auttavat asiakkaitaan onnistumaan rakentamisen hankkeissa. Erinomaisen lopputuloksen lisäksi A-Insinööreille on tärkeää tapa, jolla siihen päästään. Asiat tehdään yhdessä ja pyritään parempaan kuin mitä asiakkaat odottavat. A-Insinöörit tarjoavat ison suunnittelu- ja konsulttiyrityksen edut, mutta pienen talon ennakkoluulottomuuden, innon ja tilaa vaikuttaa yritykseen ja koko toimialaan.

A-Insinöörit - ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. Lisätietoja A-Insinööreistä ja rakennesuunnittelun, rakennuttamisen ja ympäristö- ja yhdyskuntarakentamisen toimialoista: ains.fi

Pääasialliset tehtävät
 • Rakennesuunnittelu peruskorjauksen ja muuntorakentamisen hankkeissa
Odotamme sinulta
 • Soveltuvaa rakennustekniikan koulutusta (Amk/DI)
 • Hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
 • Kokemusta jostakin suunnitteluohjelmistosta opintojen tai työkokemuksen kautta, esim. AutoCAD tai Tekla
 • Oma-aloitteista työskentelyotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
Tarjoamme sinulle
 • Mahdollisuuden päästä työskentelemään alan johtavaan, kotimaiseen suunnittelutoimistoon
 • Nykyaikaiset työtilat ja viimeisimmät työkalut
 • Mahdollisuuden kehittää taitojasi rakennesuunnittelijana sekä edetä urallasi
 • Hyvän perehdytyksen sekä muun tiimin tuen
 • Hyvät työsuhde-edut
 • Yrityskulttuurin, jossa vallitsee hyvä yhteishenki

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 11.12.2019 mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Tampereen rekrytointitiimi (rekrytointi.tre@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.