(Poistunut julkaisusta)

Rakennesuunnittelija insinööritoimistoon Nummelaan
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2019
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Rakentajain Insinööritoimisto Oy:lle rakennesuunnittelijaa Nummelaan. Tässä tehtävässä pääset kasvattamaan osaamistasi rakennesuunnittelun ammattilaisena osana kasvavaa yritystä ja innostavaa tiimiä mielenkiintoisten uudis- ja korjausrakentamisen projektien parissa. Mikäli olet jo hieman aiempaa kokemusta omaava insinööri, hae paikkaa heti!
KUVAUS
Rakennesuunnittelijana pääset työskentelemään vaihtelevasti niin taloyhtiöhankkeiden kuin esimerkiksi omakotitalojen laajennusprojektien parissa. Monipuoliseen työnkuvaasi kuuluu rakennesuunnittelun lisäksi työmaakäynnit ja asiakasrajapinnassa työskentely. Työmaat sijoittuvat Uudenmaan, erityisesti Vihdin ja Lohjan alueelle, mutta suunnittelutyötä on mahdollista tehdä myös etänä. Toimit niin itsenäisesti rakenne- ja pääsuunnittelutehtävissä kuin yhteistyössä rakennusarkkitehtien ja työnjohtajien kanssa laadukkaan lopputuloksen varmistamiseksi. Sinulla on mahdollisuus itse vaikuttaa työnkuvaasi ja päästä kasvattamaan osaamistasi erilaisten projektien parissa. Suunnittelussa voit käyttää haluamasi mukaan AutoCAD- tai Revit-ohjelmaa.

Tarjoamme


* Vakituisen työn
* Asiantuntevan tiimin tuen
* Hyvät kulkuyhteydet ruuhkien vastaiseen suuntaan
* Mahdollisuuden etätyöskentelyyn

TYÖNKUVA

* Rakenne- ja pääsuunnittelijan tehtävät
* Työmaakäynnit ja -kartoitukset
* Asiakasrajapinnassa työskentely

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään sopiva insinöörin koulutus (AMK / DI)
* 1-2 vuotta aiempaa kokemusta rakennesuunnittelijan tehtävistä
* Osaamista suunnitteluohjelmista (AutoCAD, Revit)
* Ajokortti ja oma auto
* Sujuva suomen kielen osaaminen


Eduksi katsomme englannin kielen osaamisen.

Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen
* Yhteistyökykyinen
* Palveluhenkinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Tuusantie 3, Nummela
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Rakentajain Insinööritoimisto Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Rakentajain Insinööritoimisto Oy{target="_blank"} on vuonna 1982 perustettu vakavarainen rakennusalan konsultointi ja -suunnittelutoimisto Nummelassa. Toimistomme sijaitsee hyvien yhteyksien päässä Helsingistä. Meillä työskennellään rennossa, lähes 20 henkilön työtiimissä ja vaihtelevien työtehtävien parissa. Pitkät työsuhteet kertovat hyvästä ilmapiiristämme. Meillä on käytössä ajantasaiset työvälineet ja ohjelmistot, panostamme työtapojen kehittämiseen ja kouluttaudumme säännöllisesti. Erilaisia toimeksiantoja saamme paikallisesti ja myös laajalti ympäri pääkaupunkiseutua. Vakiotilaajinamme ovat mm. vakuutusyhtiöt ja suuret rakennusliikkeet sekä taloyhtiöt.