(Poistunut julkaisusta)

Rakennesuunnittelija / Insinööritoimisto Savolainen Oy, Iisalmi/Kuopio
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020


Insinööritoimisto Savolainen Oy on suomalainen arkkitehti- ja rakennesuunnitteluun, rakennuttamiseen ja työnvalvontaan erikoistunut insinööritoimisto. Toimintamme on painottunut julkiseen ja teolliseen rakentamiseen ja toiminta-alueenamme on koko Suomi sekä yhteistyökumppaneidemme kohteet ulkomailla. Meidät tunnetaan asiakaslähtöisenä, ammattitaitoisena ja laadukkaana toimijana ja näiden arvojen pohjalta haluamme jatkaa työtämme asiakkaidemme kumppanina myös tulevaisuudessa. Meillä työskentelee Iisalmessa, Kuopiossa ja Kajaanissa yhteensä 30 suunnittelun ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 2,8 miljoonaa euroa. Lisätietoa: www.inststo-savolainen.fi

Rekrytoimme nyt kasvumme tueksi vireään Savoon

Rakennesuunnittelijaa

Vastaat tehtävässäsi monipuolisten asiakasprojektiemme rakennesuunnittelusta ja työskentelet osana kuuden hengen rakennesuunnittelijatiimiämme. Voit olla suunnittelija, jolla on jo työkokemusta rakennesuunnittelusta tai tulevaisuuden ammattilainen, joka on valmis sitoutumaan ja kehittymään tehtävässään. Räätälöimme tehtävänkuvasi joustavasti osaamisesi ja työkokemuksesi mukaan.

Odotamme sinulta tehtävään sopivaa teknistä koulutusta (DI tai RI) sekä kokemusta rakennesuunnittelijan tehtävistä tai kiinnostusta kehittyä suunnittelun ammattilaisena. Toivomme, että sinulla on lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot ja haluat työskennellä hyvällä asenteella ja ammattitaidolla ja asiakkaidemme kumppanina.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia itsenäisessä tehtävässä yhdessä alueensa johtavassa suunnitteluyrityksessä, kiinnostavien rakennushankkeiden parissa. Tarjoamme sinulle myös osaavan organisaation tuen, kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät työsuhde-edut. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja positiivinen työyhteisö, joka arvostaa osaamistasi. Toimipisteesi sijaitsee Iisalmessa tai Kuopiossa.

Kiinnostuitko? MPS Career Oy hoitaa rekrytointia yhteistyössä kanssamme. Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen MPS:n rekrytointijärjestelmään alla olevan painikkeen kautta. Etenemme rekrytoinnissa heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.6.2020. Lisätietoja tehtävästä antavat MPS:n rekrytointikonsultit Hilkka Hirvasniemi, puh. 050 323 5193, hilkka.hirvasniemi@mps.fi tai Päivi Rummukainen, puh. 040 760 3381, paivi.rummukainen@mps.fi.