(Poistunut julkaisusta)

Rakennesuunnittelija, Helsinki
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018

Granlund Oy:n taloyhtiö- ja toimitilapalvelut-yksikkö hakee riveihinsä rakennesuunnittelijaa korjausrakentamisen ja uudiskohteiden erilaisiin rakennesuunnittelun tehtäviin. Työ käsittää monipuolisesti taloyhtiöiden sekä liike- ja toimistotilojen peruskorjausten (mm. julkisivukorjaukset ja linjasaneeraukset) suunnittelutehtäviä aina piirtämisestä ja mallintamisesta vaativiin betoni-, teräs- sekä puurakenteiden korjaussuunnittelutehtäviin.

Odotamme sinulta:

  • DI, RI tai Ins. AMK. koulutusta
  • Vähintään 2 vuoden työkokemusta
  • Autocad-ohjelman hallintaa
  • Yhteistyötaitoja, mutta myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Uteliasta ja motivoitunutta asennetta

Lisäksi luemme eduksi laskentaohjelmien hallinnan. 

Pääset itse aktiivisesti vaikuttamaan toimenkuvaasi omien toiveidesi ja kokemuksen sekä osaamisen mukaan. Henkilöstön ammattitaito ja työviihtyvyys ovat meillä avainasioita.

Emme odota sinun olevan valmis asiantuntija, vaan tuemme sinua urallasi kehittyäksesi. Olemme helposti lähestyttäviä ja työyhteisö sekä -ympäristö on rento. Tarjoamme Sinulle lisäksi alan kilpailukykyiset edut.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen 28.2.2018 mennessä osoitteessa: http://www.granlund.fi/ura-granlundilla/avoimet-tyopaikat-2018/rakennesuunnittelija-helsinki/

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Juhani Aalto, p. 050 69655 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi sekä ryhmäpäällikkö Markus Heinonen, p. 050 528 0975 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.