(Poistunut julkaisusta)

Rakennesuunnittelija, Anstar Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2019

Anstar Oy on suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut betonirakenteiden liitososien sekä liittopalkkien suunnitteluun, myyntiin ja valmistukseen. Olemme kansainvälinen toimija, yksi alan edelläkävijöistä ja panostamme tulevaisuuteen.

HAEMME RAKENNESUUNNITTELIJAA


Vahvistamme Anstarin osaavaa henkilökuntaa ja etsimme joukkoon rakennesuunnittelijaa. Toimit tehtävässäsi myynnin tukena ja olet tarvittaessa asiakasprojekteissa asiantuntijana. Tarkempi tehtävänkuvaus määritellään henkilön osaamistaustan perusteella. 


Menestyt tehtävässäsi, kun sinulla on asenne kohdallaan ja kokemusta rakennesuunnittelusta. Toivomme sinun olevan koulutustaustaltasi rakennusinsinööri tai rakennustekniikan diplomi-insinööri.


Tehtävä edellyttää asiakassuuntautunutta asennetta, hyvää joukkuehenkeä ja yhteistyökykyä sekä vahvaa englannin kielen osaamista, muu kielitaito katsotaan eduksi. Työssä käytät Tekla Structures tai AutoCad suunnitteluohjelmaa, joten näiden ohjelmien hallintaa odotetaan hakijoilta.


Tehtävässä on etätyömahdollisuus ja hyvät työsuhde-edut. Jos haluat liittyä nuorekkaaseen ja kehittyvään yritykseen Anstarille, niin laita hakemus tulemaan!


Haethan tehtävää oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.