(Poistunut julkaisusta)

RAKENNESUUNNITELIJA (2), Kuopio
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2019
Insinööritoimisto SRT Oy on perustettu Kuopiossa vuonna 1984 nimellä Insinööritoimisto Savon Rakennetekniikka. Päätoimialanamme on rakennesuunnittelu, sekä siihen liittyvä kehitys- ja tutkimustoiminta. Toimipisteemme sijaitsee Kuopiossa ja sisaryritys Insinööritoimisto SRT-Uusimaa Oy Järvenpäässä. Kuulumme Rating Alfan korkeimpaan mahdolliseen luottoluokitukseen (AAA) jo vuodesta 1999. Olemme myös kuuluneet luottokelpoisuudeltaan Suomen vahvimpiin yrityksiin vuodesta 2007 alkaen sekä Kauppalehden Menestyjä -yrityksiin.

 

Etsimme asiakkaallemme Insinööritoimisto SRT Oy:lle Kuopioon

RAKENNESUUNNITTELIJOITA (2)  toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Voit olla vasta urasi alussa olevan innokas uuden oppija tai jo kokenut konkari. 

Rakennesuunnittelijana olet mukana vastaamassa monipuolisten uudispuolen projektien rakennesuunnittelusta, osana isompaa tiimiä.

Edellytämme sinulta:

- tehtävään soveltuva koulutusta (rakennuspuolen DI tai rakennusinsinööri AMK)
- kokemusta uudiskohteiden rakennesuunnittelutehtävistä ja/tai motivaatiota sekä halua oppia uutta
- suunnittelutyökalujen hallintaa ja IT-taitoja
- hyviä vuorovaikutus-, asiakaspalvelu- ja tiimityötaitoja 
- olet työskentelyotteeltasi itsenäinen ja vastuuntuntoinen sekä joustava

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, mukavat työkaverit sekä mielenkiintoisen työkentän.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää www.experis.fi  sivujen kautta ja muistathan ladata myös CV hakemuksen liitteeksi. Hakuaika päättyy 15.9.2019, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoa tehtävästä antaa Recruiment Consultant Pia Leinonen puh. 040 570 1054 tai pia.leinonen@manpowergroup.fi  

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis Engineering on erikoistunut tekniikan ja insinöörialan osaajiin ja asiakkaisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.