(Poistunut julkaisusta)

Rakennehitsaaja, Lempäälä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme metallialan asiakasyrityksellemme Hämeenlinnaan hitsaajaa.

Asiakkaamme on rakennusteollisuuden monipuolinen toimija, joka toimittaa kokonaisratkaisuja niin pientaloista aina suuriin tehdasrakennuksiin asti.


Työtehtäviisi kuuluvat teräsrakenteiden MIG-hitsaus, joista sinulla tulisi olla jo jonkin verran kokemusta. Hitsattavien kappaleiden paksuuden alkavat 3mm ylöspäin. Hitsausluokkia ei tarvita tässä tehtävässä mutta oma-aloitteisuus on tärkeä piirre työssä onnistuaksesi.

Toivomme hakijoilta reipasta asennetta ja ammattitaitoista työotetta. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä siistissä työympäristössä. Kyseessä kahden kuukauden määräaikaisuus mutta juuri oikean henkilön löydyttyä asiakasyritys pyrkii tarjoamaan muita projekteja jatkoksi. Työpiste sijaitsee Hämeenlinnassa ja työpaikan sijainnista johtuen oma auto on välttämätön. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko tehtävästä?
Voit kysyä lisätietoa: Jenna, p. 050 4705 222, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy


Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Kutsumme hakijoita haastatteluun hakemusten perusteella, joten täytäthän tietosi ja osaamisesi mahdollisimman kattavasti.