(Poistunut julkaisusta)

Rakenne- ja pakkaussuunnittelija Vantaalle
Grano

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

Oletko sinä idearikas ja aikaansaava tiimipelaaja, joka innostuu erilaisten rakenteiden ja pakkausten suunnittelusta ja oman kädenjäljen näkemisestä?

Haemme nyt rakennesuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen Vantaan Koivuhakaan.

TEHTÄVÄN KUVAUS

Rakennesuunnittelijan tehtävässä pääset ideoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan rakenteita ja pakkauksia sekä tuotat teknisiä piirustuksia omaan tuotantoon. Lisäksi työhösi kuuluvat aineistojen tekninen toteutus ja laadunvarmistus. Tehtävässä pääset luomaan 3D-vedoksia suunnittelemiisi pakkauksiin, pos-materiaaleihin ja messutoteutuksiin. Toimit myös asiakaspalveluroolissa ja ohjaat sekä sisäisiä että ulkoisia asiakkaitamme aineistojen valmistukseen ja toteutusmahdollisuuksiin liittyvissä kysymyksissä.

VALINNASSA KIINNITÄMME HUOMIOTA

Hae tiimiimme, mikäli sinulla on graafisen alan koulutus sekä aiempaa kokemusta tuotanto-ad:n tai sitä vastaavista tehtävistä. Hallitset hyvin Adobe CC -ohjelmistot ja myös CAD-ohjelmistot ovat sinulle tuttuja, sillä ne toimivat vahvasti työmme taustalla. Omaat hyvät työyhteisö- ja vuorovaikutustaidot ja työskentelet mielelläsi osana tiimiä. Opit nopeasti uusia asioita, osaat organisoida työsi tehokkaasti ja pystyt työskentelemään määrätietoisesti myös paineen alla.

Kun tuot osaamisesi Granoon, pääset samalla osaksi kasvavaa ja kehittyvää työyhteisöä ja saat mahdollisuuden olla mukana luomassa uudenlaisia, seuraavan sukupolven palveluita. Arvostamme positiivista palveluasennetta, uusia ratkaisuja sekä rohkeaa, aloitteellista ja aktiivista toimintatyyliä.

HAKUOHJEET

Kiinnostuitko? Kuulisimme sinusta mielellämme, joten lähetäthän hakemuksesi, CV:si ja portfoliosi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.6.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarvittaessa tehtävästä antaa lisätietoja tuotantopäällikkö Jarno Hiltunen, 040 707 7075.