(Poistunut julkaisusta)

RAKENNE- JA LVI-SUUNNITTELIJAA PROJEKTIPÄÄLLIKÖKSI, Pääkaupunkiseutu
Target Headhunting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2020

Asiakasyrityksemme kasvaa ja tarvitsee kahta uutta ammattilaista 

RAKENNE- JA LVI SUUNNITTELIJAA PROJEKTIPÄÄLLIKÖIKSI

Yritys tarjoaa asiantuntijapalveluita asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöille pääkaupunkiseudulla, työllistäen yli 300 eri alojen ammattilaista. Työkenttä koostuu monipuolisista tehtävistä.

Tehtävässäsi vastaat pääkaupunkiseudulla toteutettavien kiinteistökorjauspalveluiden rakenne- tai LVI-suunnittelusta ja konsultoinnista. Tehtävänimikkeinä ovat ”projektipäällikkö”.

Omaat vakuuttavan työkokemuksen ko. suunnittelusta ja projektien johtamisesta. Omaat myös vähintään teknikko- tai insinööritason koulutustaustan. Aktiivisella ja käytännönläheisellä otteella menestyt. Olet sosiaalisesti taitava ja asenteeltasi palveluhenkinen.

Tiimissämme sinulla on mahdollisuus osallistua palvelumallien ja toimintojen kehittämiseen yhdessä yksikönpäällikön ja muiden asiantuntijoiden kanssa. Tyypilliseen työpäivääsi voi kuulua suunnittelun lisäksi kiinteistöjen talotekniikan ja rakenteiden korjaustarpeiden arviointia.

Vakavarainen ja kasvuun panostava yhtiö tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen, mahdollisuuden henkilökohtaiseen bonukseen sekä muut hyvät edut. Yhtiön sisäistä kulttuuria ilmentävät sanat osaaminen, kannustaminen, kehittämiseen keskittyminen, vastuunkanto, joustavuus ja nykyaikaiset työkalut.

Kiinnostuitko?!

Soita ja kysy lisätietoja:

Timo Nieminen, Target Headhunting Oy, 044 975 2087 / timo.nieminen@targetheadhunting.fi

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.