(Poistunut julkaisusta)

Rakenne- ja elementtisuunnittelijoita / VaBe Suunnittelu Oy, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2018


VaBe Oy on vakavarainen ja voimakkaasti kasvanut perheyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen betonielementtejä, niiden asennusta sekä suunnittelua. Työllistämme yli 120 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 16M€ vuosittain. Päätuotteitamme ovat erilaiset julkisivuelementit, eristetyt ja eristämättömät sisäkuorielementit, väliseinäelementit sekä parvekelinjastot. Asiakkaitamme ovat erikokoiset rakennusliikkeet ja päämarkkina-alueemme sijaitsee pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla. Lisää meistä: www.vabe.fi

VaBe Suunnittelu Oy on uusi VaBe Oy:n sisaryritys, joka toimii uusissa moderneissa toimitiloissa Helsingin Kalasataman alueella. Yhdessä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kokonaisvaltaisia rakennusten runkotoimituksia suunnitteluineen laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja tuotantotaloudellisesti järkevästi. Tähtäimessämme on kasvattaa suunnittelutiimimme n. 10 hengen kokoiseksi, mutta toisaalta 15v sitten meitä VaBe:laisiakin oli vain 10 henkeä.

Etsimme nyt VaBe Suunnittelu Oy:lle Helsinkiin useita tekijöitä

Rakenne- ja/tai elementtisuunnittelijaksi

Tulet vastaamaan osaltasi uusien suunnittelukokonaisuuksien ideoinnista sekä suunnittelutyöstä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä mm. asiakkaidemme, tuotantomme sekä myyntimme kanssa. Uskomme, että oikeasti laadukas lopputulos syntyy hyvän suunnitelman kautta, joten haluamme varata siihen riittävästi aikaa myös suunnittelijan näkökulmasta – tämä johtaa korkean laadun ohella myös kustannussäästöihin ja tehokkuuteen rakennusvaiheen aikana.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusinsinööri) sekä aiempaa rakenne-/elementtisuunnittelun kokemusta, jonka olet hankkinut esimerkiksi suunnittelu-, insinööri- tai arkkitehtitoimistoympäristöstä. Olet oma-aloitteinen, itsenäinen ja yhteistyökykyinen osaaja, joka haluaa kehittyä myös itse.

Suunnittelussa käytämme Tekla:n ohjelmistoa, joten sen tuntemus on eduksi. Toimipisteesi sijaitsee Helsingissä, mutta tarjoamme myös nykyaikaiset puitteet tehdä työtä osittain myös esim. kotikonttoriltasi tai Valkeakosken toimistoltamme.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja monipuolisia suunnitteluprojekteja uudenaikaisen palvelukonseptimme parissa. Menestyksesi tukena on vankka asiakaspohjamme sekä ammattitaitoisen organisaatiomme laaja kokemus.

Kiinnostuitko? VaBe Suunnittelu Oy:n toimitusjohtaja Petteri Villa puh. 050 472 4102 antaa mielellään lisätietoja luottamuksellisesti tehtävään liittyen. Voit halutessasi soittaa myös MPS-konsultti Jarkko Sipiläiselle puh. 040 700 8161.

Hae tehtävään mahdollisimman pian hakupainikkeen kautta, sillä käsittelemme hakemuksia ja kutsumme hakijoita haastatteluun joustavasti jo hakuajan aikana.