(Poistunut julkaisusta)

Rakenne- ja elementtisuunnittelija
Sweco Rakennetekniikka

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018

Haemme Turkuun ja Raumalle
RAKENNE- JA ELEMENTTISUUNNITTELIJOITA

monipuolisiin suunnittelutehtäviin, joita voimme räätälöidä kiinnostuksesi mukaan joko asuin-, toimitila-, teollisuus- tai liikerakennuskohteisiin.

Meillä työskentely
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa ja pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla; vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen

  • Vastuullinen asenne
  • Tiimityöskentelytaidot
  • Hyvä suomen kielen taito
  • Rakennusalan korkeakoulutasoinen tai vastaava tutkinto

Hakeminen
Hakuaika päättyy 19.10.2018. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevan hae paikkaa -painikkeen kautta. Olethan nopea, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.