(Poistunut julkaisusta)

Raivaajia rakennustyömaille
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Etsitkö vaihtelevaa ja palkitsevaa työtä, jossa kunto kasvaa kohisten! Hae siis meille rakennusaputyöntekijäksi raivaushommiin! Työ pitää sisällään erilaisia raivaus- ja siivoustöitä rakennustyömailla. Työkohteet ovat vaihtelevia ja sijaitsevat pääkaupunkiseudun alueella.

Toivomme hakijalta:
Aikaisempi kokemus rakennusalan työtehtävistä on eduksi, mutta aikaansaava ja toimelias asenne ratkaisee! Tässä työssä tarvitset ahkeraa, omatoimista, joustavaa ja säänkestävää asennetta! Työ on usein melko fyysistä, joten hyvä kunto on välttämätöntä tehtävässä menestymisen kannalta. Arvostamme aitoa kiinnostusta rakennusalaa kohtaan sekä intoa oppia uutta. Edellytämme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, suullista suomen kielen taitoa sekä täysi-ikäisyyttä. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, sillä työkohteet ovat vaihtelevia ja osa saattaa sijaita julkisen liikenteen ulottumattomissa. 

Tarjoamme sinulle:
Vastineeksi työpanoksestasi tarjoamme sinulle vähintään rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkan, laadukkat ja turvalliset työvaatteet sekä HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Työskentelemällä meidän kauttamme sinulla on mahdollisuus työllistyä rakennusalan suurimpien yritysten työmaille.

Hakuprosessi:
Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten jätäthän rohkeasti hakemuksen jo tänään! Työt alkavat sopimuksen mukaan syksyn aikana.

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-konsultti Päivi Seitz
paivi.seitz@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, rakennustyö, rakennusaputyöntekijä, Helsinki, Espoo, Vantaa