Raivaajia rakennustyömaille
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Etsitkö vaihtelevaa ja palkitsevaa työtä, jossa pääset tekemään fyysistä hommaa ja näkemään todella oman työn jäljen? Hae siis nyt meille rakennusaputyöntekijäksi raivaushommiin! Työ pitää sisällään erilaisia raivaus- ja siivoustöitä rakennustyömailla. Työkohteet ovat vaihtelevia ja sijaitsevat pääkaupunkiseudun alueella.

Toivomme hakijalta:
Aikaisempi kokemus rakennusalan työtehtävistä on eduksi, mutta asenne ratkaisee! Tässä työssä tarvitset ahkeraa, omatoimista, joustavaa ja säänkestävää asennetta! Työ on usein melko fyysistä, joten hyvä kunto on välttämätöntä tehtävässä menestymisen kannalta. Arvostamme aitoa kiinnostusta rakennusalaa kohtaan sekä intoa oppia uutta. Edellytämme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, suullista suomen kielen taitoa sekä täysi-ikäisyyttä. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, sillä työkohteet ovat vaihtelevia ja osa saattaa sijaita julkisen liikenteen ulottumattomissa. 

Tarjoamme sinulle:
Vastineeksi työpanoksestasi tarjoamme sinulle vähintään rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkan, laadukkat ja turvalliset työvaatteet sekä HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Työskentelemällä meidän kauttamme sinulla on mahdollisuus työllistyä rakennusalan suurimpien yritysten työmaille.

Hakuprosessi:
Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten jätä rohkeasti hakemus! Työt alkavat sopimuksen mukaan heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-koordinaattori Janita Orpana
janita.orpana@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, rakennustyö, rakennusaputyöntekijä, Helsinki, Espoo, Vantaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1384213
  • Tehtäväalue: Suunnittelu, Tekniikka, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa