Raivaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Haussa raavaita raivaajia rakennustyömaille!

Raivaajan työnkuvaan kuuluu mm. rakennustyömaiden jätteen kerääminen ja lajittelu, kuormien purku ja tavaran siirtotyöt. Raivaajan työhön ei välttämättä tarvita aikaisempaa kokemusta, sillä erinomaisella fyysisellä kunnolla, sitkeydellä ja korkealla työmotivaatiolla pääsee jo pitkälle. Motivoituneen ja työtä pelkäämättömän tekijän on tästä myös hyvä edetä rakennusapulaiseksi, jossa pääsee avustamaan rakennusalan ammattilaisia!

Työturvallisuuskortti on työmailla pakollinen ja näin työllistymisen edellytys. Mikäli sinulla ei vielä tätä löydy, käy kurkkaamassa avoimet korttikurssit linkistä: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi/korttikurssit

Rakennustyömailla vallitsee hyvä joukkuehenki ja tekemisen meininki. Työajat ovat mukavan säännölliset, normaalisti arkisin kello 7-15:30.  

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus rakennusalan TES mukaisesti, tekijän ammattitaitoon perustuen. 

Me WorkPowerilla tarjoamme Sinulle työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan! Toimistolla Sinua palvelee osaava raksatiimi ja meiltä saat myös käyttöösi laadukkaat työvarusteet työsuhteesi ajaksi. Me myös huolehdimme työntekijöidemme jaksamisesta tarjoamalla vaihtuvia työsuhde-etuja!

Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta, niin olet heti mukana rekrytointiprosessissa! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jenna Rantanen, p. 040 6679544

Avainsanat: raksa, rakennusaputyöntekijä, appari, Pirkanmaa, Tampere

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1386867
  • Tehtäväalue: Suunnittelu, Tekniikka, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 4.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere