Raivaaja rakennustyömaalle
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Haussa reippaita raivaajia rakennustyömaille!

Raivaajan työtehtäviin kuuluu mm. rakennusaikaisten jätteiden kerääminen ja lajittelu jätelavoille, kuormien purku sekä tavaran siirtotyöt. Et välttämättä tarvitse aikaisempaa kokemusta edellä mainituista tehtävistä, sillä hyvällä fyysisellä kunnolla, sitkeydellä ja korkealla työmotivaatiolla pääset jo pitkälle. Motivoituneen ja työtä pelkäämättömän tekijän on tästä myös hyvä edetä rakennusapulaiseksi, jossa pääsee avustamaan rakennusalan ammattilaisia! Työturvallisuuskortti on työmailla pakollinen ja näin työllistymisen edellytys. Mikäli sinulla ei vielä tätä löydy, käy kurkkaamassa avoimet korttikurssit täältä.

Työaika ma-pe klo. 7-15:30. Palkkaus rakennusalan TES mukaan, matkakorvauksineen.

WorkPower on alalla jo miltein kaksi vuosikymmentä vaikuttanut tunnettu ja luotettava henkilöstöpalvelutalo. Tällä hetkellä työllistämme noin 250 rakennusalan tekijää Pirkanmaan alueella. Joukkoomme kuuluu mm. aputyöntekijöitä, rakennussiivoojia, kirvesmiehiä sekä putki-, ilmastointi- ja sähköasentajia. Tarjoamme kattavan perehdytyksen kaikille työntekijöillemme, ja laadukkaat työvarusteet saat kainaloosi heti sopimusten teon yhteydessä. Tampereen toimistollamme työskentelee välittävä ja ammattitaitoinen raksatiimi, joka on tukenasi kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa. Meidän työntekijämme nauttivat myös raskasta arkea mukavasti tasapainottavista työsuhde-eduista! 

Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta, niin olet heti mukana rekrytointiprosessissa! Haastattelemme ja palkkaamme tekijöitä jo hakuaikana.

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Friberg, p. 040 646 2426

Avainsanat: raksa, rakennusaputyöntekijä, appari, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401031
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere