(Poistunut julkaisusta)

Raitiotierakentamisen työmaapäällikkö, projekti-insinööri ja työmaamestari
NRC Group Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Etsimme raitiotierakentamisen ammattilaisia Raide-Jokeri-projektiin

Raide-Jokerin raitiotierakentajana  vastaat osaltasi raitiotien päällysrakenteen (kiintoraide, sepeliraide, vaihteet) toteutuksesta ja erilaisista tuotannonjohtotehtävistä Itäkeskuksesta Keilaniemeen ulottuvalla Raide-Jokerin alueella. 

Tehtäviisi voi  kuulua esimerkiksi tuotannon suunnittelu, aikataulutus, hankinnat tai työnjohtotehtävät.  Tehtäväsi voivat liittyä myös vaikkapa kiskohitsaukseen, kiintoraidelaatan rakentamiseen tai betonityönjohtajan tehtäviin. Lopullinen tehtävänkuvauksesi ja työtehtäväsi muodostetaan koulutuksesi, osaamisesi ja oman mielenkiintosi perusteella.

Odotamme työtehtävään sopivaa teknistä koulutusta, avointa allianssihenkistä otetta uusiin työtehtäviin ja ryhmätyöskentelytaitoja. Englannin kielen taito katsotaan eduksi, jos kiinnostuksesi kohdistuu hankintatehtäviin. Aiempi kokemus raitiotie-, rata- , betoni- tai katurakentamisesta katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on sittenkin aito halu rakentaa jotain todella merkityksellistä – siis Raide-Jokeria, pääkaupunkiseudun modernia kaupunkiraitiotietä. 

Tarjoamme hyvän työympäristön ja reilut työkaverit ainutlaatuisessa ja suuressa projektissa. Saat ison organisaation edut ja taustatuen, muuta samaan aikaan sinulla on mahdollisuus päästä mukaan vielä harvalukuiseen raitiotierakentajien joukkoon, jolla on tulevaisuudessakin taatusti töitä tarjolla.  

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuspäällikkö Jyrki Kataja 040 866 1790 (jyrki.kataja@vr.fi) tai raitiotierakentamista vastaava Veera Koskela 040 866 1423 (veera.koskela@vr.fi) 

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 7.4.2019 mennessä oheisen linkin kautta.


NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. 

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto vuonna on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.