(Poistunut julkaisusta)

Railgate Finland -projektipäällikkö
Kouvolan Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2020

Vahvasta vahvemmaksi logistiikassa

Haemme Railgate Finland -projektipäällikköä

Kouvolan kaupunki luo yrittäjille ja uusille toimijoille puitteita kasvattaa liiketoimintaansa logistiikan alalla. Rakenteilla oleva Railgate Finland logistiikkakeskus vahvistaa asemaamme kotimaan tavaraliikenteen ja kansainvälisen rautatieliikenteen keskittymänä, osana kansainvälistä liikenteen ydinverkkoa TEN-T:tä. Valmistuttuaan Kullasvaaran tehokas ja kilpailukykyinen, eri kuljetusmuotoja yhdistävä terminaalialue vertautuu logistisesti Suomen merkittävimpiin rahtisatamiin ja -lentokenttiin.

Etsimme asiantuntijaa kehittämään Kouvolaa Pohjois-Euroopan raideliikenteen logistisena keskuksena.

Tehtäviisi kuuluu Railgate Finland -logistiikkakeskuksen kehittämisprojektin koordinoinnin lisäksi:

  • Projektimuotoisten Railgate Finland -logistiikkakeskuksen osahankkeiden koordinointi, johon sisältyvät Kouvolan Rautatie- ja maantieterminaalin toteuttaminen. Terminaalin läheisyydessä olevien logistiikkatonttien toteuttaminen ja markkinointi sekä koko logistiikkakeskuksen toiminnan kehittäminen sekä yritysyhteistyö.
  • Rautatie- ja maantieterminaalin Kouvola RRT hallintoyhtiön perustaminen
  • Julkisten hankintojen valmistelu ja EU-rahoitteisten hankkeiden toteuttaminen ja koordinointi
  • Tiivis yhteistyö eri sidosryhmien, kaupungin viranhaltijoiden sekä elinkeinoyhtiö Kouvola Innovation Oy:n kanssa

Kelpoisuusvaatimuksena on tekninen, kaupallinen tai muu soveltuva korkeakoulututkinto.
Edellytämme sinulta riittävää kokemusta vastaavan tyyppisten ja laajuisten kehitysprojektien hallinnasta ja organisaation johtamisesta.
Tehtävässä vaaditaan myös hyvää organisointikykyä, projektinhallinnan osaamista, hankintaosaamista, kokemusta aluerakentamisesta ja markkinoinnista sekä innovatiivista, kehittävää ja itsenäistä otetta työhön.

Tehtävään valitun tulee esittää selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kk:n koeaikaa. Määräaikaisessa tehtävässä ajalla 1.6.2020 - 31.12.2023 palvelussuhteen ehdot määräytyvät TS:n mukaisina. Hakija voi esittää myös oman palkkatoivomuksensa.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rrt