(Poistunut julkaisusta)

Raideliikenteen turvalaitesuunnittelija, kokoaikainen, Sweco, Helsinki
Sweco Industry Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Löytyykö sinulta aikaisempaa kokemusta infra-alalta? Haluatko hyödyntää suunnitteluosaamistasi ja kehittyä raideliikennealan ammattilaiseksi? Jos vastasit kyllä, voisit olla oikea henkilö raitioliikenteen turvalaitesuunnitteluun Swecon Helsingin tiimiin!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme Swecolle raideliikenteen turvalaitesuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllisymään suoraan Swecolle.

Tässä tehtävässä pääset toimimaan monipuolisessa roolissa raideliikenteen turvalaitesuunnitteluun liittyen. Tavoitteenasi on tiimisi kanssa suunnitella ja luoda erilaisia ratkaisuja, jotta raideliikenteen toiminnasta saadaan mahdollisimman turvallista. Aloitettuasi tehtävässä tulet osallistumaan pienemmän mittakaavan projekteihin, mutta kokemuksen kasvaessa vastuusi ja haasteet projekteissa kasvavat. Tehtävässä on mahdollista kehittää aikaisempaa osaamistasi alan ammattilaiseksi, mutta odotamme kuitenkin infra-alan tehtävistä kokemusta ja osaamista. Tehtävässä hyödynnettävä suunnitteluohjelma on AutoCad. 
 

Sweco on rakennetun ympäristön ja teollisuuden asiantuntija, joka suunnittelee tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Työmme tuloksena syntyy terveellisiä ja turvallisia rakennuksia, tehokasta infrastruktuuria sekä kestäviä energia- ja vesihuollon ratkaisuja. Yhteensä 17 000 työntekijäämme tarjoaa asiakkaillemme juuri oikeanlaista osaamista kaikenkokoisiin hankkeisiin. Toteutamme vuosittain projekteja 70 maassa ympäri maailman. Sweco on Euroopan johtava suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayritys, jonka liikevaihto on 1,9 Mrd euroa. Sweco on listattu Tukholman pörssiin (Nasdaq).

Lue lisää Swecosta: https://www.sweco.fi/
 

Pääasialliset tehtävät

  • Raideliikenteen turvalaitteiden suunnittelu

Odotamme sinulta

  • Kokemusta ja osaamista infra-alalta
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK tai DI)
  • Osaamista AutoCad-suunnitteluohjelmasta
  • Yhteistyökykyistä ja pitkäjänteistä työskentelyotetta sekä halua kehittyä alan ammattilaiseksi

Tarjoamme sinulle​​​​​

  • Mahdollisuuden työskennellä luoden tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa
  • Tilaisuuden työskennellä alan mielenkiintoisimpien hankkeiden parissa
  • Monipuolisen työtehtävän, jossa on mahdollisuus kehittää laaja-alaisesti suunnitteluosaamista
  • Työyhteisön, jossa on äärimmäisen viihtyisä työskennellä


Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin jätähän hakemuksesi palkkatoiveen kanssa mahdollisimman pian, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 31.10.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen (juho.luukkainen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.