(Poistunut julkaisusta)

Raideliikenneyksikön päällikkö
WSP Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Tarjoamme monipuolisesti asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä raideliikenteen suunnittelupalveluja. Meillä pääset työskentelemään laajan eri alojen asiantuntijoista koostuvan tiimin kanssa.

Haemme raideliikenneyksikön vetäjää Helsinkiin Pasilan Triplaan.

Tulet vastaamaan WSP Finland Oy:ssä juna-, metro- ja raitioliikenteen konsultoinnin ja suunnittelun kokonaisvaltaisesta kehittämisestä uudessa perustettavassa yksikössä. Saat tueksesi vahvassa kasvussa olevan WSP:n ulkomaisen ja kotimaisen raideliikenteen osaajajoukon. Yksikön toimenkuva tulee olemaan laaja aina strategisen tason raideliikenneselvityksistä tekniseen konsultointiin. Yksikkö toimii läheisessä yhteistyössä erityisesti Ruotsin ja Englannin organisaatioidemme kanssa.

Odotamme sinulta:

  • johtamiskokemusta
  • projektipäällikkö- tai asiantuntijakokemusta raideliikenneprojekteista
  • diplomi-insinöörin koulutusta tai vastaava
  • pääasiakkaiden ja yhteistyötahojen tuntemusta
  • suomen ja englannin kielen hyvää suullista ja kirjallista osaamista

Tehtävä edellyttää hyviä valmiuksia asiantuntijoiden johtamiseen, asiakassuuntautunutta asennetta, yhteistyökykyä ja vastuunottokykyä.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, asiantuntevat kollegat ja hyvät työsuhde-edut. Tuemme kehitystäsi erilaisilla koulutuksilla. Meille WSP:llä tärkeitä asioita ovat avoin ja osallistava työilmapiiri, jatkuva osaamisen kehittäminen, monipuoliset urakehitysmahdollisuudet sekä vapaus ja vastuu.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 24.2.2020 mennessä tai ole suoraan yhteydessä liiketoimintajohtaja Juhani Bäckströmiin
p. 040 555 6970, juhani.backstrom@wsp.com.