Raidekaluston huoltoasentajia, sähkö
Barona Teollisuus Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2021

Haemme raideliikenteen kunnossapidossa toimivalle asiakkaallemme, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen asentajaa monipuoliseen toimenkuvaan. Tehtävässäsi olet mukana sähköisten huoltojen parissa.

Työt tehdään arkisin päivätyönä, työnantaja kuitenkin toivoo valmiutta kaksivuorotyöhön. Aloitus tapahtuu heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Miksi meille?

Paikassa pääset työskentelemään hyvässä yhteisössä, jossa aidosti välitetään työntekijöistä ja työturvallisuudesta. Alussa saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen, jolla varmistetaan, että pääset ongelmitta liikkeelle. Monipuolisten ja kehittävien tehtäviesi vastapainoksi tarjoamme jatkuvan työyhteisön tuen ja selkeän ohjeistuksen tehtäviisi. Työpanoksestasi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen. Itse työtä pääset suorittamaan ajanmukaisilla välineillä.

Tehtäväkenttäsi

Työtehtäväsi koostuvat raidekaluston päivittäisistä huolloista tai niissä ilmenneiden vikojen korjaamisista. Kalusto tarkastetaan ja huolehditaan turvalliseksi ja toimivaksi sekä sähköisten että mekaanisten osien osalta. Oma roolisi prosessissa määräytyy taustasi ja osaamisesi mukaan. Työt tehdään itsenäisesti tai osana työryhmää sisätiloissa huoltovarikolla.

Edellytykset

Hakijoilta toivomme teknisen alan koulutusta sekä jonkin verran aiempaa kokemusta asennus-, huolto- tai kunnossapitotyöstä. Nämä voivat olla joko sähköiseltä tai mekaaniselta alalta. Arvostamme myös mahdollisen teknisen harrastuksen kautta saamasi kokemusta ja kiinnostusta tekniikan pariin.

Erityisesti odotamme sinulta monipuolisia kädentaitoja ja periksiantamatonta luonnetta, sekä valmiutta tehdä ajoittain likaista ja raskasta työtä. Ihmisenä olet ahkera ja tulet luontaisesti toimeen muiden ihmisten kanssa. Työssä menestyminen edellyttää myös sujuvaa suomen kielen taitoa.

Kiinnostuitko?

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jäikö jotain kysyttävää?

Jos haluat tietää tehtävästä lisää, älä epäröi ottaa yhteyttä rekrytoinnista vastaaviin Anna-Maija Räisäseen sähköpostitse: anna-maija.raisanen@barona.fi tai Jani Haapaniemeen sähköpostitse: jani.haapaniemi@barona.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot