(Poistunut julkaisusta)

Raidekaluston asentajia
VR-Yhtymä Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2018

Barona Teollisuus etsii VR:lle Tampereen varikolle mekaanisia asentajia pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Työnkuvaasi kuuluvat huoltokorjaamon mekaaniset asennustyöt pääasiassa diesel-vetureiden parissa. Odotamme hakijoilta kokemusta koneenasennuksista tai ajoneuvohuolloista. Arvostamme voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja sekä kykyä työskennellä ryhmässä.

Työtehtävässä toteutat raidekaluston ennakkohuoltoja sekä korjaat siinä ilmenneitä vikoja ja vaurioita. Työ käsittää pääasiassa mekaanisia asennuksia, mutta myös sähköasennukset sekä muut varikon yleiset tehtävät kuuluvat tarvittaessa työnkuvaan.

Alan koulutuksesta on iso etu, mutta tehtävässä menestymisen kannalta merkityksellisintä on oikea asenne ja kova motivaatio. Hakemamme mekaanikot ovat tunnollisia, oma-aloitteisia ja suhtautuvat työhön positiivisesti.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen huoltoasentajan tehtävän raidekaluston huollon ja kunnossapidon parissa. Työ alkaa vuokratyösuhteena Baronan kautta, mutta tulevaisuudessa on tavoite työllistää osaavat asentajat vakituisesti suoraan VR:n työntekijöiksi.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Valinta tehtävään tehdään jo heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi välittömästi. Lisätietoja tehtävästä antaa Jaakko Salmela, 045 636 0611.