(Poistunut julkaisusta)

Rahtilaskuttaja
Fenno Road Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020
Fenno Road Oy
Fennoroad on tunnettujen kotimaisten liikennöitsijöiden rakentama kuljetusketju, joka tarjoaa kuljetuspalveluita kappaletavaralle Suomessa. Fennoroad vastaa kokonaispalvelun ohjauksesta sekä valvonnasta ja yrityksen liikennöitsijät lähetysten oikea-aikaisesta kuljettamisesta vastaanottajille - ilman välikäsiä. Toiminta-alue kattaa koko Suomen, jokaista postinumeroa myöten. Yrityksen pääterminaali sijaitsee Helsingin Vuosaaressa.
Toimenkuva
Etsimme Fennoroadille rahtilaskuttajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsingin Vuosaareen. Työnkuvaan kuuluu rahtilaskutus sekä muut toimistotyöt.
Odotamme sinulta
Tehtävässä pärjäät hienosti ilman aikaisempaa kokemusta laskutuksesta, sillä saat kattavan perehdytyksen työhösi. Tärkeintä on, että sinulta löytyisi jo kokemusta kuljetus- ja huolinta-alalta sekä kiinnostusta kyseistä alaa kohtaan. Olet voinut työskennellä aikaisemmin esimerkiksi kuljetusalan asiakaspalvelutehtävissä. Omaksut uusia järjestelmiä nopeasti ja työn jälkesi on tarkkaa. Omaat reippaan asenteen työntekoon ja olet motivoitunut oppimaan uutta.
Muut tiedot
Tarjoamme alkuun 6 kuukauden määräaikaisen sopimuksen, jonka jälkeen on mahdollista vakinaistua suoraan Fennoroadille. Työ on kokoaikainen ja työtä tehdään arkipäivinä klo 7-17 liukuvalla työajalla. Aloitus mahdollisimman pian. Työsuhteessa käytetään ERTOn työehtosopimusta.

Jos kiinnostuit, käy jättämässä meille hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja liitä hakemukseen CV ja palkkatoive. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haethan paikkaa siis mahdollisimman pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Lilli Toukola, puh. 0505608665 ja e-mail lilli.toukola@eezy.fi. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.
Kesto
6-12 kk
Lisätietoja
Lilli Toukola, lilli.toukola@eezy.fi, 0505608665
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 29.03.2020 mennessä.