(Poistunut julkaisusta)

Rahtikoordinaattori, Cargo
Tallink Silja Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2018

Tallink Silja Cargo kuljettaa rahtiyksiköt Tallinkin ja Silja Linen suurilla matkustaja- ja rahtialuksilla Suomen, Viron, Ruotsin ja Latvian välillä. Kuljetamme laivoillamme mm. rekkoja, perävaunuja, työkoneita ja uusia henkilöautoja.

Haemme varauskeskus/lähtöselvitys -tiimiimme innokasta ja asiakaspalveluhenkistä rahtikoordinaattoria kesäloma sijaiseksi. Työ on kokopäiväinen elokuun loppuun ja toivomme, että pystyt aloittamaan toukokuussa.

Työtehtäviisi kuuluu rahtiyksiköiden varaaminen kaikille yhtiön aluksille ja reiteille sekä lähtöselvitys Helsingistä Tallinnaan ja Helsingistä Tukholmaan lähteville rahtiyksiköille. Varauskeskuksemme sijaitsee Länsisatamassa, jossa olemme jatkuvasti yhteydessä asiakkaisiin niin puhelimitse kuin sähköpostitse ja samalla seuraamme tietokoneelta laivojen autokansikapasiteettia. Lähtöselvityksemme Helsinki - Tallinna reitillä sijaitsevat Länsisatamassa ja Vuosaaren satamassa, lähtöselvitys Helsinki – Tukholma reitillä sijaitsee Eteläsatamassa. Asiakkaamme tulevat monesta eri maasta eli työilmapiiri on kansainvälinen ja työssämme käytämme päivittäin suomen lisäksi myös englantia ja ruotsia.

Olet sopiva henkilö, jos:

- sinulta löytyy energisyyttä, tiimi- ja asiakaspalveluhenkisyyttä
- pystyt työskentelemään tehokkaasti myös kiireessä
- sinulla on sujuva suomen, englannin ja ruotsin kielen taito. Venäjän, viron ja - saksan kielestä on myös hyötyä tehtävässä

Tarjoamme sinulle:

- rennon, kansainvälisen ja innostavan työilmapiirin
- monipuoliset työtehtävät
- tiimimme jatkuvan tuen

Täytä hakemuskaavake pian nettisivujemme kautta (https://www.tallinksilja.fi/toihin-tallink-siljalle) tai soita ja kysy lisää!

Löydät meidät myös Facebookista osoitteessa www.facebook.com/tallinksiljacargo

Hakuaika: 1. - 21.3.2018

Lisätietoja työtehtävistä: Varaamon esimies Jesse Purho p. 09-180 4848

Työpaikan osoite: Kalliosaarenkuja 4, 00220 HELSINKI

Työaika: Ma-su, työaika sijoittuu 06:00 - 23:30

Palkkaus: TES 4

Työn luonne: Kesätyö

Palkka: TES-mukaan (taso 4)