(Poistunut julkaisusta)

RAHOITUSPALVELUPÄÄLLIKKÖ
Ilmarinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Etsimme esimiestä ja päivittäisen työn koordinoijaa lainahallintotiimillemme!

Isona sijoittajana Ilmarinen on rahoituksen ja lainahallinnon näkökulmasta mielenkiintoinen työnantaja. Lainahallinnossa pääset työskentelemään lukuisten erilaisten lainasopimusten parissa, ja takaisinlainaus on alamme erikoisuus, jonka parissa saat kehittää asiantuntijuuttasi. Tiimimme on pieni, tiivis ja asiantunteva; teemme töitä varsin itseohjautuvalla otteella.

Lainahallintotiimimme tehtävänä on tukea rahoituspäälliköitämme ja huolehtia lainoista koko elinkaaren ajan. Vastaamme mm. asiakaspalvelusta, erilaisista selvityksistä, lainojen viennistä järjestelmään, lainoihin liittyvistä maksuista ja muutoksista sekä vuosi-ilmoituksista. Lisäksi tiimimme jäsenillä on mm. perintään, lainajärjestelmän pääkäyttäjyyteen sekä takaisinlainaukseen liittyviä vastuita.

Tehtävässä toimit neljästä asiantuntijasta koostuvan lainahallintotiimin esimiehenä. Huolehdit tiimin työn sujuvuudesta ja tavoitteiden täyttymisestä. Osallistut itsekin päivittäiseen työhön, asiakaspalveluun ja laina-asiakkaiden hallinnollisiin tehtäviin. Toimit lainahallinnon edustajana ja asiantuntijana sijoitushallinnon, sijoituslinjan, Ilmarisen ja sidosryhmien elimissä. Vastaat siitä, että tarvittavat muutokset viedään järjestelmiin, prosesseihin ja toimintaohjeisiin.

Rahoituspalvelupäälliköltä odotamme

  • aiempaa kokemusta esimiestyöstä
  • halua osallistua tiimin päivittäisiin töihin
  • kokemusta yritysrahoituksesta: tämä on kuitenkin osa-alue, jolla emme oleta sinun osaavan valmiiksi kaikkea
  • sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa

Jos jokin jäi askarruttamaan, annamme mielellämme lisätietoja. Osastopäällikkö Annika Lucanderin (p. 050 577 9351) tavoitat to 13.9. klo 13–14 sekä ti 18.9. klo 14–15, rekrytoinnissa avustava Psyconin konsultti Milla Kansonen (p. 020 710 1282) on parhaiten tavoitettavissa to 6.9. klo 9–10 ja pe 21.9. klo 9–10. 

Odotamme hakemustasi viimeistään 23.9. Luemme hakemuksia kuitenkin jo hakuajalla, joten jätäthän omasi mahdollisimman pian osoitteessa www.psycon.com/jobs.