Rahoituspäällikkö
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Oletko sinä yritysrahoituksen ammattilainen, jolla on aito halu ja into palvella asiakasta täydellä sydämellä? Etsimme nyt rahoituspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Rahoituspäällikkönä olet osa Fennian Asiakasrahoitustiimiä, jonka päätehtävänä on yrityslainojen ja kaupallisten takausten myöntäminen yritysasiakkaille. Työsi koostuu yritysasiakkaiden luottoihin ja kaupallisiin takauksiin liittyvistä monipuolisista asiantuntijatehtävistä. Vastuullasi ovat asiakasneuvottelut rahoituksen ehdoista, rahoituksen suunnittelu ja toteutus sekä erilaisten ratkaisujen rakentaminen yritysasiakkaille yhdessä muiden rahoituksen asiantuntijoiden kanssa. Tehtäviisi kuuluuvat myös rahoitusesitysten laadinta ja esittely, tarjousten tekeminen, sopimusdokumentaation laadinta ja kommentointi. Lisäksi pääset tekemään luotto-, takaus-, vakuus- ja hinnoittelupäätöksiä itsenäisesti annettujen luottopäätösvaltuuksien puitteissa.

Hakijalta odotamme

Meillä menestyy henkilö, joka haluaa aidosti auttaa asiakasta ja löytää tämän tilanteeseen sopivimman ratkaisun. Tähän tehtävään haemme kokenutta osaaja, joten sinulla tulee olla vähintään viiden vuoden kokemus vastaavista rahoitusalan tehtävistä sekä soveltuva korkeakoulututkinto. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on lisäksi

 • kokemusta sopimusdokumentaation, sitoumusten ja suostumusten laatimisesta
 • kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia ja ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa
 • aktiivinen, tavoitteellinen ja ratkaisukeskeinen ote työskentelyyn
 • vahvat asiakas- ja tiimityöskentelytaidot
 • erinomainen suomen kielen taito sekä sujuva englannin kielen taito, ruotsin osaaminen katsotaan eduksi
 • matkustusvalmiutta kotimaassa.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Meillä Fennialla pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöä. Kattavan perehdytyksen lisäksi rohkaisemme työntekijöitämme jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja tarjoammekin aktiivisesti mahdollisuuksia lisäkoulutukseen. Näin mahdollistamme sinulle kehittyvän tehtäväkentän ja mielekkäät työtehtävät. 

Tulet työskentelemään hyvien kulkuyhteyksien varrella Triplan läheisyydessä Länsi-Pasilassa. Tiimissämme vallitsee hyvä yhteishenki - yhteen hiileen puhaltaminen on menestystekijämme. Arkea sujuvoittavat liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön. Tule rakentamaan kanssamme Tulevaisuuden Fenniaa ja alan parasta asiakaskokemusta!

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakasrahoitusjohtaja Antti Sormunen, jonka tavoitat parhaiten puhelimitse ti 4.5. klo 14-17, ti 11.5. klo 14-16 ja ti 18.4. klo 15-17 numerosta 040 744 3617.

Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman pian, joten hakemus palkkatoiveineen kannattaa jättää heti. Hae kuitenkin viimeistään 23.5.2021

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1451441
 • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki, Uusimaa