(Poistunut julkaisusta)

Rahoituspäällikkö
Finnvera Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.4.2020

Rakennamme yrityksille rahoitusratkaisuja aktiivisessa yhteistyössä pankkien ja muiden rahoituslaitosten kanssa. Rahoitustoimintamme painopistealueet ovat aloittavien, kasvavien ja kansainvälistyvien yritysten sekä vientikauppojen ja omistajanvaihdosten rahoittaminen. Meille on tärkeää, että asiakkaamme kasvavat, luovat uutta ja menestyvät kansainvälisessä kilpailussa. Koronaviruksen aiheuttamassa tilanteessa olemme mukana mahdollistamassa suomalaisten pk-yritysten liiketoiminnan jatkuvuutta. Haluamme, että palvelumme, osaamisemme ja joukkuepelimme tuottavat erinomaisia asiakaskokemuksia.

Haluaisitko olla osa asiantuntevaa joukkuettamme?

Haemme rahoituspäällikköä Etelä-Suomen alueelle Lappeenrantaan.

Rahoituspäällikkönä neuvottelet asiakkaidemme ja toisten rahoittajien kanssa yritysten rahoitusratkaisuista ja laadit hanketta koskevat rahoitusesitykset. Sinulla on myös vahva rooli toimialueesi paikallisessa sidosryhmätyössä. Lisäksi teet aktiivista uusasiakashankintaa ja hoidat omaa asiakassalkkuasi.

Odotamme sinulta

  • Yritysrahoituskokemusta joko rahoitusalalta tai pk-yrityssektorilta sekä näkemystä yritysrahoitusmarkkinasta
  • Kokemusta pk-yritysten analysoinnista ja vaativien rahoitusratkaisujen rakentamisesta
  • Kokemusta ja näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä
  • Ylempää korkeakoulututkintoa ja hyvää englannin kielen taitoa
  • Matkustusvalmiutta Etelä-Suomen alueella, erityisesti Etelä-Karjalassa ja Kymenlaaksossa.

Henkilönä

  • Haluat luoda erinomaisia asiakaskokemuksia ratkaisuhakuisesti
  • Innostut uusista haasteista ja haluat jatkuvasti kehittää osaamistasi
  • Nautit itsenäisestä ja vaihtelevasta työstä sekä verkostoitumisesta rahoitusalan toimijoiden kanssa
  • Sinulla on luontevat vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot
  • Olet taitava joukkuepelaaja ja annat oman osaamisesi ja panoksesi koko työyhteisön käyttöön.

Tarjoamme sinulle

Rahoituspäällikkönä työskentelet laajasti suomalaisen elinkeinoelämän, rahoitushankkeiden ja yritysrahoituksen kentällä. Yhteiskunnallisesti vaikuttavan tehtävän lisäksi saat ammattimaisen työyhteisön, jossa on mukava yhdessä tekemisen meininki. Saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi sekä osaavien työkavereiden vahvan tuen. Meillä on joustavat työjärjestelyt etätyömahdollisuuksin, ja viihtyisä työtilamme sijaitsee liikekeskus Centressä.

Odotamme hakemustasi verkkosivuiltamme viimeistään 4.5.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaina 27.4. klo 9-11 ja keskiviikkona 29.4. klo 14-16 aluejohtaja Anna Karppinen p. 050 405 2706 tai anna.karppinen@finnvera.fi

Haastattelujen tukena käytämme ulkopuolista henkilöarviointia. Tämän lisäksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetämme Suojelupoliisin perusmuotoisen turvallisuusselvityksen. Työhöntuloterveystarkastus sisältää huumausainetestin.