(Poistunut julkaisusta)

Rahoituspäällikkö
Taaleri Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Toimintamme kasvaessa olemme perustaneet Taalerille uuden rahoituspäällikön roolin. Tehtävään kuuluu projektirahoittamiseen liittyvät eri osa-alueet. Vastaat pankkimateriaalien valmistelusta, ehtoneuvotteluista, luoton noston edellytysten täyttymisestä sekä pankkiraportoinnista. Lisäksi huolehdit, että rahoitusprojektin aikataulut pitävät. Työskentelet tiiviisti rahoitusjohtajan työparina.

Sinulla on muutaman vuoden työkokemus yritysrahoituksesta esim. pankissa tai investointipankissa.  Tunnet luottoehdot, vakuudet ja kovenantit. Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto, mielellään juridinen (OTM) tai kaupallinen (KTM) koulutus. Sinulla on erinomaiset viestinnälliset taidot sekä suomen että englannin kielellä, hyvä paineensietokyky ja kyky hahmottaa kokonaisuuksia. Olet tarkka ja ennen kaikkea haluat oppia uutta ja kehittyä.

 Tarjoamme kasvuyrityksen vauhdikkaan yrityskulttuurin ja varmasti laaja-alaiset työtehtävät. Pääset tutustumaan mielenkiintoisiin ja haastaviin rahoitusjärjestelyihin.   

Kiinnostuitko? Kysy tehtävästä tai meistä lisää Susanna Terhivuolta (susanna.terhivuo@taaleri.com tai puhelimitse 9.-10.12 klo 10-12 välisenä aikana numerosta 050 309 8976). Kuulemme mielellämme sinusta lisää! Hakemuksesi sekä CV:n palkkatoivomuksen kera voit lähettää alla olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut mahdollisesti jo hakuaikana, hakuaikaa on 16.12.2019 asti.