(Poistunut julkaisusta)

Rahoituspäällikkö
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Haemme nyt OP Yrityspankin Rahavirrat ja Käyttöpääoma palvelualueelle haasteelliseen myyntityöhön PK- yrityksille Varsinais-Suomen alueella

Rahoituspäällikköä

Rahoituspäällikkönä tulet vastaamaan palvelualueen myynnistä yritysasiakkaiden vaativiin tarpeisiin sekä vastaamaan työssä vaadittavista sidosryhmäsuhteista. Toimit asiantuntijamyyjän roolissa osana huipputiimiämme ja vastaat omien laadullisten ja määrällisten myyntitavoitteiden toteutumisesta sekä yhteydenpidosta oman alueen osuuspankkeihin ja nimettyihin asiakkuuksiin. Työ sisältää asiantuntijamyyntiä yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa ja tuetaan osuuspankkeja vaativissa rahoitusyhtiötuotealueen asiakashankkeissa vastaten myyntiprosessin loppuunsaattamisesta.

Työ edellyttää pankki- ja rahoitusalan kokemusta sekä näyttöjä tuloksekkaasta myyntityöstä sekä halua kehittyä. Sinulla on ymmärrystä kohde- ja saatavavakuudellisen rahoituksen merkityksestä, taitoa analysoida yrityksen taloudellista tilaa ja rahoituskelpoisuutta sekä kykyä toimia ja johtaa rahoitusprojekteja aina sopimukseen saakka. Tehtävässä ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle haasteellisen myyntityön rahoitusprojektien parissa. Sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan omalla tekemisellä sekä omaan että oman alueen osuuspankkien myyntiin. Tarjoamme loistavan tilaisuuden päästä verkostoitumaan alueesi tärkeimpiin sidosryhmiin ja luoda hyviä verkostoja.

Nyt on siis oiva tilaisuus tarjolla vahvalle myyjälle rahoitusalan työhön, jossa pääsee osaksi motivoitunutta tiimiä. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta omalla myyntialueella.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi OPn uramahdollisuudet –sivuston kautta viimeistään 25.9.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa 13.9 klo 15.00-16.00, 18.9 klo 15.00-16.00 ja 24.9 klo 10.00-11.00 välillä rahoitusjohtaja Jarmo Leksis, puh. 050 541 6345, jarmo.leksis(at).op.fi.