(Poistunut julkaisusta)

RAHOITUSPÄÄLLIKKÖ
SRV Yhtiöt Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2018

Vastaat SRV:n yleis- ja projektirahoituksen operatiivisesta pyörittämisestä. Tehtäviisi kuuluu yleisrahoituksen hoitaminen, kuten joukkovelkakirjat, eläke- ja tonttilainat ja tililimiitit, sekä yhtiömme vakuutusasiat. Lisäksi otat vastuullesi kassavirran lyhyt- ja pitkäaikaisen suunnittelun sekä maksuliikenteen ja likviditeetin hoidon sekä valuuttariskien hallinnan. Aiemmasta kokemuksestasi riippuen osallistut projektirahoituksen järjestämiseen sekä talous- ja IR-viestintään. Raportoit tehtävässä talous- ja rahoitusjohtajalle.

Odotamme sinulta vähintään viiden vuoden kokemusta vastaavista rahoituksen tehtävistä. Aiempi kokemus rakennus- ja kiinteistösektorilta tai projektirahoituksesta luetaan eduksesi, mutta ei ole välttämätöntä. Ensisijaisesti haemme henkilöä, joka kokee rahoituksen intohimokseen ja haluaa kehittyä siinä pitkän linjan ammattilaiseksi. Sinulla on käytännönläheinen ote tekemiseen ja operatiivinen työ on tullut sinulle tutuksi aiemmissa tehtävissäsi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, todennäköisesti olet lukenut rahoitusta pää- tai sivuaineena. Sinulla on myös sujuva suomen ja englannin kielen taito sekä olet tottunut käyttämään nykyaikaisia toimistotyökaluja.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän dynaamisessa yhtiössä sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Saat työhösi hyvän työyhteisön tuen sekä viihtyisän työympäristön. 

Lisätietoja tehtävästä antavat SRV:n talous- ja rahoitusjohtaja Ilkka Pitkänen, parhaiten tavoitettavissa tiistaina 17.4. klo 13-17 ja torstaina 19.4.klo 13-17, puh. 040 667 0906, ja Mercuri Urvalissa seniorikonsultti Marika Mertala, puh. 040 708 8176. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi viimeistään 25.4.2018 osoitteessa www.mercuriurval.com/fi-fi, viite FI-12582.