(Poistunut julkaisusta)

Rahoituspäällikkö
Finnvera Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Finnvera täydentää rahoitusmarkkinoita ja auttaa suomalaisia luomaan uutta. Tavoitetila on olla kumppaneinemme osa maailman parhaita vaikutuksia tuottavaa yrityspalveluverkostoa. Asiakkaamme menestyvät kilpailussa kasvusta, viennistä ja kansainvälistymisestä. Osaamisemme, palvelumme ja joukkuepelimme tuottavat viiteryhmän parhaan asiakaskokemuksen.

Haluaisitko olla osa asiantuntevaa ja omistautunutta joukkuettamme? Finnvera on saanut Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen kahtena vuonna peräkkäin.
 

Haemme rahoituspäällikköä Länsi-Suomen alueelle Turkuun.

Finnveran asiakaspalveluverkosto jakautuu viiteen toimialueeseen. Länsi-Suomen alueeseen kuuluvat Varsinais-Suomi, Satakunta, Pohjanmaa ja Ahvenanmaa. Alueen vuotuinen rahoitusvolyymi on n. 115 miljoonaa euroa ja asiakkaita on n. 1.700.

Rahoituspäällikkönä

- Teet aktiivista uusasiakashankintaa ja sidosryhmäyhteistyötä
- Neuvottelet asiakkaidemme ja yksityisten rahoituslaitosten kanssa yritysten rahoitusratkaisuista ja laadit asiaa koskevat luottoesitykset.

Odotamme sinulta

- Vankkaa kokemusta eri kokoisten yritysten analysoinnista ja vaativien rahoitushankkeiden käsittelystä
- Myynnillistä asennetta ja näyttöjä tuloksellisesta uusasiakashankinnasta
- Että Innostut uusista haasteista ja haluat luoda hyviä asiakaskokemuksia yhdessä tiimisi kanssa.
- Luontevia vuorovaikutus-, esiintymis-  ja verkostoitumistaitoja ja valmiuksia käyttää digiajan moderneja viestintä- ja työvälineitä.

Lisäksi tehtävässä onnistuminen edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa, hyvää ruotsin ja englannin kielen taitoa sekä matkustusvalmiutta Varsinais-Suomen, Satakunnan ja Ahvenanmaan alueella.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetämme Suojelupoliisin perusmuotoisen turvallisuusselvityksen. Työhöntuloterveystarkastus sisältää huumausainetestin.

Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaina 12.2. klo 12-13 ja maanantaina 19.2. klo 10-11  aluejohtaja Seija Pelkonen, puh. 029 460 2620.

Odotamme hakemustasi palkkatoivomuksella viimeistään 21.2.2018. Lähetä hakemuksesi tehtäväilmoituksesta: https://www.finnvera.fi/finnvera/tyopaikat/rekrytointi#avoimet_tyopaikat