(Poistunut julkaisusta)

Rahoituspäällikkö, suuryritykset
Finnvera Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2019

Finnvera Oyj on valtion omistama erityisrahoitusyhtiö ja Suomen virallinen vientitakuulaitos.

Tavoitteenamme on, että asiakkaamme luovat ja saavuttavat rahoituksemme avulla liiketoimintaa ja vientiä, joka ei olisi ollut muuten mahdollista. Visiomme on: Asiakkaidemme menestys vahvistaa Suomen taloutta.

Finnveran vientitakuu-, pk- ja midcap-rahoituksen vastuukannat ovat yhteensä 25,6 miljardia euroa.  Vastuita meillä on yli 80 maassa. Taloudellinen perustamme on itsekannattavuuden saavuttaminen riskejä huolellisesti arvioiden ja halliten. Yksi toimintamme vaikuttavuuden mittareista on vientitakuilla katetun viennin osuus Suomen kokonaisviennistä.
 

Haemme rahoituspäällikköä sadasta suurimmasta asiakkaastamme vastaavaan suuryritykset-liiketoimintayksikköön.

 

Rahoituspäällikkönä vastaat vientiyritysten ulkomaisten asiakkaiden rahoitushankkeisiin tai kotimaisiin investointeihin liittyvistä rahoitusneuvotteluista yhteistyössä pankkien ja yritysten kanssa sekä valmistelet rahoituspäätösesityksiä.

Vientikaupat ja vientiin liittyvät kotimaiset investoinnit vaihtelevat summiltaan ja toimialoiltaan. Edistämme niitä tiiminä yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa. Rahoituspäällikkönä hallitset sekä Finnveran että Finnveran tytäryhtiön Suomen Vientiluotto Oy:n rahoitusratkaisut ja löydät niistä kuhunkin vientikauppaan tai hankkeeseen sopivan vaihtoehdon.

Odotamme sinulta

  • Vankkaa rahoitusosaamista ja kokemusta vaativien rahoitusratkaisujen rakentamisesta
  • Näyttöä pitkäjänteisestä asiakastyöstä
  • Matkustusvalmiutta
  • Ylempää korkeakoulututkintoa ja erinomaista englannin kielen taitoa, muu kielitaito (espanja, venäjä) on eduksi tehtävässä.

Henkilönä

  • Haluat luoda erinomaisia asiakaskokemuksia ratkaisuhakuisesti
  • Innostut uusista haasteista ja haluat jatkuvasti kehittää osaamistasi
  • Nautit itsenäisestä ja vaihtelevasta työstä sekä verkostoitumisesta rahoitusalan toimijoiden kanssa
  • Sinulla on luontevat vuorovaikutus-, esiintymis- ja verkostoitumistaidot
  • Olet taitava joukkuepelaaja ja annat oman osaamisesi ja panoksesi koko työyhteisön käyttöön.

Rahoituspäällikkönä olet mukana vahvistamassa suomalaisten yritysten toimintaedellytyksiä ja kilpailukykyä. Työskentelet laajasti suomalaisen elinkeinoelämän, rahoitushankkeiden ja kansainvälisen yritysrahoituksen kentällä. Yhteiskunnallisesti vaikuttavan tehtävän lisäksi saat ammattimaisen työyhteisön, jossa on mukava yhdessä tekemisen meininki. Meillä on joustavat työaikajärjestelyt etätyömahdollisuuksin, ja viihtyisä työtilamme sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa.

Odotamme hakemustasi verkkosivuiltamme viimeistään 13.1.2020.

Lisätietoa tehtävästä antavat 7.-8.1. klo 9-16 rahoitusjohtaja Tuukka Andersén p. 040-5932449 ja tiimipäällikkö Eeva-Maija Pietikäinen p. 040-716 6622.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja yritysyhteydet.  Lisäksi teetämme Suojelupoliisin perusmuotoisen turvallisuusselvityksen. Terveystarkastukseen sisältyy huumausainetesti.