(Poistunut julkaisusta)

Rahoituspäällikkö / Senior Trade Finance-asiantuntija
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019

OP Yrityspankin Trade Finance -yksikkö vastaa OP Ryhmän vienti- ja tuontikauppaan liittyvästä rahoituksesta, dokumenttimaksuista sekä OP Yrityspankin pankkitakaustoiminnasta. Rakennamme ja toteutamme asiakkaidemme liiketoimintaa tukevia ratkaisuja ja kehitämme pankkiryhmän kilpailukykyä Trade Finance -liiketoiminnassa.

Haemme nyt Trade Finance –asiakaspalveluun vakituiseen tehtävään

Rahoituspäällikköä / Senior Trade Finance- asiantuntijaa

Rahoituspäällikkönä vastaat päivittäisten asiakaspalvelutehtävien lisäksi OP Ryhmän dokumenttimaksujen, pankkitakausten ja Trade Finance -rahoitusten räätälöinnistä ja tulkintapäätöksistä haastavimpien yritysasiakkaiden osalta sekä asiantuntijatuen antamisesta Trade Finance -ratkaisujen myyntiin. Vastaat omalta osaltasi dokumenttimaksupalvelujen, pankkitakaustuotteen kehittämisestä ja osaamisen laajentamisesta OPssa.

Oikean osaajan tuntomerkit

Sinulla on työkokemusta useammalta vuodelta laaja-alaisesti Trade Finance -tuotteista ja pankkitakauksista joko pankissa tai yritysasiakkaalla. Sinulla on monipuolinen ja syvällinen dokumenttimaksutuotteiden ja pankkitakaustuotteen sekä haastavimmille suuryrityksille tarjottavien Trade Finance -ratkaisujen tuntemus ja muiden yrityksille tarjottavien ulkomaanmaksuliike- ja rahoituspalveluiden osaaminen.

Omaat myös dokumenttimaksuihin, takauksiin ja sopimusten laatimiseen tarvittavaa juridista osaamista, hyvää kovenantti- ja vakuusosaamista sekä tilinpäätösanalyysin tuntemusta.

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen tai juridinen korkeakoulututkinto.

Tulet olemaan asiakkaisiin ja sidosryhmiin tiiviissä yhteydessä, joten tarvitset erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Työhösi kuuluu myös koulutustilaisuuksia, joten esiintymistilanteetkaan eivät ole sinulle vieraita.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän lisäksi paikan monipuoliseen ja laaja-alaisen osaamisen kehittämiseen. Tukena sinulla on vahva brändi ja innostava työyhteisö sekä alan parhaat osaajat.

Tästä eteenpäin 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja tehtävästä antaa Anne Aalto, puh. 050 438 5083 (ke 23.1.klo 13-16, ti 29.1. klo 10-12 ja 8.2. klo 12-14).

Voit hakea tehtävään 15.2.2019 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi oheisen painikkeen kautta. Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään terveyskysely ja huumausainetesti.