(Poistunut julkaisusta)

Rahoituspäällikkö / Säästöpankki Optia, Oulu
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Säästöpankki Optia on paikallisuutta vaaliva ja suurin Säästöpankkiryhmän jäsenpankki. Arvojamme ovat asiakasläheisyys, luotettavuus, yhteistyö ja tuloksellisuus. Tutustu meihin osoitteessa saastopankki.fi/optia. 

Tahdon asialla

Tahdotko työltäsi enemmän? Tule meille rahoitusalan säästöpankkiiriksi eli

Rahoituspäälliköksi Ouluun!

Työskentelet henkilöasiakkaiden rahoittamisen tehtävissä ja autat asiakkaita toteuttamaan tahtoaan. Saat helposti asiakkaan luottamuksen ja löydät sopivat, yksilölliset ratkaisut asiakasta kuunnellen. Olet myös rohkea kontaktoimaan uusia asiakkaita.

Olet aktiivinen ja myyntihenkinen verkostoituja, jolla on kokemusta rahoitusalalta ja alalle soveltuva koulutus. Työskentelet tavoitteellisesti ja omatoimisesti osana huipputiimiä, jonka positiivinen palveluasenne ja ammattimaisuus heijastuvat asiakastyytyväisyyteen. 

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän sekä osaavan ja arvostavan työyhteisön, jossa autamme toisiamme menestymään ja kehittymään.  Onnistumiseen vaaditaan tahtoa, löytyykö sitä Sinulta? 

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS-konsultit Minna Moilanen puh. 040 849 621, minna.moilanen(at)mps.fi ja Heidi Takala puh. 0400 761 070, heidi.takala(at)mps.fi. Täytä hakulomake palkkatoiveineen 29.12.2019 mennessä hakupainikkeen kautta. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si.