(Poistunut julkaisusta)

Rahoituspäällikkö, pk -yritykset
Finnvera Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2018

Finnvera täydentää rahoitusmarkkinoita ja auttaa suomalaisia luomaan uutta.

Tarjoamme  yritysrahoitusratkaisuja yhteistyössä kaikkien pankkiryhmien ja muiden rahoituslaitosten kanssa. Meille on tärkeää, että asiakkaamme menestyvät kansainvälisessä kilpailussa, luovat uutta ja kasvavat. Rahoitustoimintamme painopistealueet ovat investointien, yrityskauppojen, kaupankäynnin sekä yritysten perustamisten rahoittaminen. Haluamme, että palvelumme, osaamisemme ja joukkuepelimme tuottavat erinomaisia asiakaskokemuksia.

Haluaisitko olla osa asiantuntevaa ja omistautunutta joukkuettamme?

Finnvera on saanut Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen kahtena vuonna peräkkäin (Corporate Spiritin henkilöstötutkimukset 2016 ja 2017).

 

Haemme rahoituspäällikköä Etelä-Suomen alueelle Helsinkiin

Rahoitustoimintamme pk –yrityksille jakautuu viiteen toimialueeseen. Etelä-Suomen alueeseen kuuluvat Uusimaa, Kymenlaakso ja Etelä-Karjala. Etelä-Suomen tiimiimme kuuluu 15 rahoituksen ammattilaista ja alueen vuotuinen uusrahoitusvolyymi on noin 140 miljoonaa euroa.
 

Rahoituspäällikkönä

- Teet aktiivista uusasiakashankintaa ja hoidat omaa asiakassalkkuasi
- Olet valmis esiintymään ja osallistut aktiivisesti myös sidosryhmäyhteistyöhön
- Neuvottelet asiakkaidemme ja muiden rahoittajien kanssa yritysten rahoitusratkaisuista ja laadit asiaa koskevat luottoesitykset.

Odotamme sinulta

- Kokemusta ja näyttöä tuloksellisesta myynnistä.
- Kokemusta eri kokoisten pk-yritysten analysoinnista ja vaativien rahoitushankkeiden käsittelystä.
- Ylempää korkeakoulututkintoa ja hyvää englannin kielen taitoa
- Matkustusvalmiutta

Henkilönä

- Innostut uusista haasteista ja haluat luoda erinomaisia asiakaskokemuksia
- Haluat jatkuvasti kehittää osaamistasi.
- Olet taitava joukkuepelaaja ja annat oman osaamisesi ja panoksesi koko työyhteisön käyttöön.
-Omaat luontevat vuorovaikutus-, esiintymis-  ja verkostoitumistaidot sekä valmiudet käyttää digiajan moderneja viestintä- ja työvälineitä.
 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetämme Suojelupoliisin perusmuotoisen turvallisuusselvityksen. Työhöntuloterveystarkastus sisältää huumausainetestin.

Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaina 12.3. klo 12-14, tiistaina 13.3. klo 12-16 ja keskiviikkona 14.3. klo 15-17 aluejohtaja Markus Laakkonen, puh.  040 084 3816.

Odotamme hakemustasi palkkatoivomuksella viimeistään 19.3.2018. Lähetä hakemuksesi tehtäväilmoituksesta: https://www.finnvera.fi/finnvera/tyopaikat/rekrytointi#avoimet_tyopaikat