(Poistunut julkaisusta)

Rahoituspäällikkö, jälleenvakuutus
Finnvera Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018

Haluaisitko olla osa asiantuntevaa ja omistautunutta joukkuettamme?

Finnvera on saanut Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen kahtena vuonna peräkkäin (Corporate Spiritin henkilöstötutkimukset 2016 ja 2017).
 

Haemme kokenutta rahoituspäällikköä jälleenvakuutus ja riskiensiirto –tiimiimme Helsinkiin

Jälleenvakuutus- ja riskiensiirtotiimi on uusi tiimi Finnveran sisällä ja se vastaa erilaisten jälleenvakuutusten lisäksi muista riskinsiirtomenetelmistä sekä kehittää niitä. Tiimissä sinun on mahdollisuus olla osa kehittyvää aluetta Finnverassa ja tehdä työtä kansainvälisten kumppaneiden kanssa.

Rahoituspäällikkönä vastaat yksityisiltä jälleenvakuutusmarkkinoilta ostettavista fakultatiivisista vakuutuksista sekä suuremmista kokonaisuuksista. Avaintehtäviisi kuuluvat vakuutussopimusneuvottelut ja sopimustulkinnat sekä  jälleenvakuutusmeklariyhteistyö ja sen kehittäminen yhdessä tiimipäällikön kanssa. Hoidat myös vakuutuksiin liittyvää seurantaa ja raportointia.

Odotamme sinulta

  • Vankkaa kokemusta vakuutus- ja/tai rahoitusalalta sekä yhteistyöstä meklarien kanssa
  • Halua kehittää Finnveran jälleenvakuutustoimintaa ja prosessejamme
  • Näyttöä hyvästä tiimityöosaamisesta, yhteistyöstä eri maissa olevien sidosryhmien kanssa ja vaativista englanninkielisistä neuvottelutilanteista.
  • Erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä ongelmanratkaisukykyä haasteellisissakin tilanteissa
  • Ylempää korkeakoulututkintoa ja erinomaista englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen tehtäväkentän. Sinulla on tehtävässäsi tilaa kehittyä ja tilaisuus kehittää Finnveran jälleenvakuutusta sillä haemme aktiivisesti uusia tapoja suojata riskejä perinteisten markkinoilta saatavien vakuutusten rinnalle. Työskentelet osaavien työkaverien kanssa työyhteisössä, jossa on korkea henkilöstötyytyväisyys.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetämme Suojelupoliisin perusmuotoisen turvallisuusselvityksen. Työhöntuloterveystarkastus sisältää huumausainetestin.

Lisätietoja tehtävästä antaa torstaina 8.3. klo 10-12 ja keskiviikkona 14.3.  klo 10-12  tiimipäällikkö Jenni Ruotsi, puh. 029 460 2836.

Odotamme hakemustasi palkkatoivomuksella viimeistään 19.3.2018. Lähetä hakemuksesi tehtäväilmoituksesta: https://www.finnvera.fi/finnvera/tyopaikat/rekrytointi#avoimet_tyopaikat
 

- Uudessa tiimissämme on avoinna myös tehtävä jälleenvakuutusuran alussa olevalle rahoituspäällikölle. Tutustu tähän tehtävään "Avoimet työpaikat" -sivullamme. -