Rahoituspäällikkö, EU-rahoitus
Finnvera Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Haemme EU-rahoituksesta vastaavaa rahoituspäällikköä pk-rahoitusliiketoimintaamme.
 

Haemme joukkoomme rahoituspäällikköä, joka vastaa Finnveran pk-rahoitukseen liittyvistä EU-rahoitusohjelmista.

Finnvera selvittää mahdollisuuksia hakeutua Invest EU-ohjelmakauden 2021-2027 toteuttajakumppaniksi. Rahoituspäällikkönä vastaat kumppanuushakemusprosessista ja takaussopimusneuvotteluista.

Henkilönä olet vahvat vuorovaikutustaidot omaava verkostoituja. Toimit analyyttisesti ja haet innovatiivisia ratkaisuja. Sinua motivoi pitkäjänteinen ja määrätietoinen työskentely yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Odotamme, että sinulla on ymmärrystä erilaisista EU:n tarjoamista rahoitusmahdollisuuksista ja vankkaa kokemusta yritysrahoituksesta. Tehtävässä tarvitset sujuvaa englannin kielen taitoa ja matkustusvalmiutta Eurooppaan muutaman kerran kuukaudessa. Sinulla on tehtävää tukeva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävä on Finnverassa uusi ja sijoittuu Finnveran pk-rahoitusliiketoimintaan, sillä EU-rahoitusohjelmat on suunnattu pääsääntöisesti pk-yritysten kasvuhankkeisiin. Rahoituspäällikkönä olet mukana vahvistamassa suomalaisten yritysten toimintaedellytyksiä ja kilpailukykyä. Työskentelet laajasti suomalaisen elinkeinoelämän, rahoitushankkeiden ja kansainvälisen yritysrahoituksen kentällä. Yhteiskunnallisesti vaikuttavan tehtävän lisäksi saat ammattimaisen työyhteisön, jossa on korkea henkilöstötyytyväisyys. Meillä on joustavat työjärjestelyt, ja nykyaikainen työympäristömme sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa.

Odotamme hakemustasi verkkosivuiltamme viimeistään 24.5.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa keskiviikkona 15.5. klo 15-17 ja torstaina 23.5. klo 10-11.30 muutosjohtaja Kari Villikka, puh. 029 460 2653.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja yritysyhteydet. Lisäksi teetämme Suojelupoliisin perusmuotoisen turvallisuusselvityksen. Työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetesti.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1268197
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki