Rahoitusneuvottelija
Svea Ekonomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Oletko kiinnostunut monipuolisista asiakaspalveluun liittyvistä työtehtävistä rahoitusalalla? Miltä kuulostaa rento yrityskulttuuri, mutta tiivis tekemisen meininki? Entä avoin työilmapiiri sekä ystävälliset kollegat, jotka auttavat kaikissa tilanteissa? Jos innostuit, saatat olla etsimämme uusi svealainen.

Haemme asiakaspalvelutiimiimme kahta huipputyyppiä rahoitusneuvottelijaksi Sastamalan toimipisteeseen vakituiseen, kokopäiväiseen työsuhteeseen. Tehtävässä työskentelet osana 7 hengen tiimiä modernissa ja valoisissa työtiloissamme. Työajat sijoittuvat arkisin klo 8-18 välille.

Tehtävä:

Rahoitusneuvottelijana tehtäviisi kuuluu sekä yritys- että kuluttaja-asiakkaidemme asiakaspalvelu niin puhelimitse kuin sähköpostitse. Neuvot ja opastat asiakkaitamme palveluidemme käytössä niin luoton hakemiseen kuin lasku liittyen, neuvottelet luottojen maksujärjestelyistä sekä teet rahoituksen saldotodistuksia. Lisäksi avustat talon rahoitustiimejä monipuolisten tehtävien kautta. Olet siis tärkeässä asemassa ystävällisen ja ammattitaitoisen asiakaspalvelumme luomisessa ja ylläpitämisessä.

Tarjoamme sinulle:

Me vuorostamme tarjoamme sinulle yhden Suomen parhaista työpaikoista kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, jossa työntekijätyytyväisyyskyselymme mukaan parasta on ystävällinen ilmapiiri, työntekijöille annettu vastuu, tasa-arvo sekä erityistapahtumien juhlistaminen. Tässä tehtävässä saat tilaisuuden työskennellä monipuolisessa roolissa sekä nopeatempoisessa työympäristössä yhdessä muiden mukavien ja osaavien svealaisten kanssa. Me Svealla panostamme myös laajasti henkilöstömme hyvinvointiin ja työssä viihtymiseen moninaisin eduin (mm. vapaa-ajan vakuutus, virike- ja lounasetu, tiimipäivät sekä paljon yhteisöllisyyttämme korostavia mukavia tapahtumia). Tarjoamme siis työpaikan, jossa on hyvä ja hauska työskennellä!

Toivomme sinulta:

 • aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta
 • kiinnostusta rahoituspalveluiden parissa työskentelyyn
 • numerotarkkuutta ja korkeaa työmotivaatiota
 • nopeaa järjestelmäomaksumista
 • hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Tehtävässä menestyminen edellyttää aidosti asiakaslähtöistä ja aktiivista työotetta, kykyä oma-aloitteeseen työskentelyyn sekä halukkuutta uuden oppimiseen. Tehtävässä työskentelet useiden ohjelmien ja asioiden parissa yhtäaikaisesti, joten organisointitaito ja oman työpöydän moninainen hallinta ovat keskeisiä. Meille on myös tärkeää se, että olet positiivinen tiimipelaaja, joka haluaa tuoda oman persoonansa Svean energiseen yrityskulttuuriin ja olla osaltaan kehittämässä meistä entistä paremman työpaikan ja vieläkin menestyneemmän toimijan alallamme. 

Kiinnostuitko? 

Hae paikkaa 1.3.2020 mennessä suoraan rekrytointijärjestelmämme kautta. Toimithan nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Mari Viita puh. +358407703736 tai sähköpostitse mari.viita@svea.fi  

Svea on pohjoismainen toimija – olemme tarjonneet yrityksille rahoitusratkaisuja ja luotonhallinnan, perinnän sekä reskontranhoitoon liittyviä palveluita jo liki 40 vuotta. Kuluttajille tarjoamme erilaisia laina- ja luottotuotteita, autorahoitusta ja maksuratkaisuja, sekä talletustuotteita. Nykyisin toimimme yli kymmenessä Euroopan maassa noin 2000 hengen voimin, joista 200 työskentelee Suomessa. Perustamme on aina ollut henkilöstölähtöinen tapa tehdä töitä yhdessä, motivaation ja hyvinvoinnin kautta innovaatioihin ja kasvuun tähdäten. Osoituksena tästä olemme pärjänneet hyvin Great Place to Work® -tutkimuksessa, sijoittuen yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista jo kahdeksana perättäisenä vuotena.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1341393
 • Tehtäväalue: Pankki/rahoitus/vakuutus
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Mari Viita (mari.viita (a) svea.fi)
 • Puhelin: +358407703736
 • Sijainti: Sastamala, Pirkanmaa, Pirkanmaa