(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusneuvottelija
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2019

Haemme nyt liiketoimintamme kasvaessa kahta rahoitusneuvottelijaa kokoaikaiseen työsuhteeseen. Toinen paikka on vuoden määräaikaisuus, jossa myös jatko on mahdollinen. Toinen paikka on vakituinen.

Rahoitusneuvottelijana toimit asiakaspalveluyksikössämme, joka vastaa luottopäätöksistä, sopimusten käsittelystä, henkilö- ja yritysasiakkaidemme palvelusta sekä yhteistyökumppaneidemme palvelusta. Työtehtäväsi painottuvat luottopäätösten tekemiseen kuluttajille ja yritysasiakkaille sekä asiakaspalveluun puhelimitse ja sähköisissä kanavissa. Työvuorot sijoittuvat asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa maanantaista perjantaihin klo 08–19 välille ja lauantaisin klo 10–16. Työskentelemme kausiluontoisesti myös sunnuntaisin.

Odotamme sinulta

  • Kokemusta asiakaspalvelusta sekä innokasta otetta asiakaspalveluun
  • Joustavuutta, paineensietokykyä ja taitoa nopeatempoisessa ympäristössä työskentelyyn
  • Tarkkaa, vastuuntuntoista ja itseohjautuvaa työskentelyotetta
  • Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä
  • Digiajan tietoteknisiä taitoja

Kokemus rahoitusalalta katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Meillä saat mahdollisuuden oppia kattavasti ajoneuvorahoituksesta sekä erinomaisen työilmapiirin ja motivoituneet työkaverit. Saat hoitaaksesi haasteellisen tehtävän, jossa pääset tekemään itsenäisiä päätöksiä. Annamme täyden tuen tehtävässä menestymiseen. Lisäksi tarjoamme LähiTapiola-ryhmän kattavat henkilöstöedut.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa Manja Nieminen (22.8.2019, klo 13-14 sekä 26.8.2019, klo 13-15).
Puh. 050 37 91 077 / manja.nieminen@lahitapiolarahoitus.fi

Haethan paikkaa pikaisesti, kuitenkin viimeistään perjantaihin 30.8.2019 mennessä. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae tehtävää täyttämällä oheinen hakulomake ja liitä mukaan CV:si. Mainitsethan hakemuksessa myös palkkatoiveesi sekä haetko määräaikaista vai vakituista paikkaa.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.