(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusneuvottelija
Santander Consumer Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2018

Haluatko työskennellä luottopäätösten parissa yrityksessä, joka on Suomen johtava autorahoitusyhtiö?

Asiakkaamme Santander Consumer Finance Oy tarvitsee timanttisen kovaa rahoitusneuvottelijaa Luottopäätöstiimiinsä Helsingin Kulosaareen.

Päiväsi koostuvat vaihtelevista asiakaspalvelutilanteista

Tehtäväsi on neuvotella myyjien ja asiakkaiden kanssa erilaisista luottopäätöksistä ja omalla ammattitaidolla löytää näihin kaikkia osapuolia palveleva ratkaisu. Voidaksesi tehdä laadukkaita luottopäätöksiä, ymmärrät yrityksien tunnuslukuja ja eri yhtiömuotojen merkityksen. Tärkeimpänä työvälineenäsi on puhelin, jonka välityksellä kommunikoit luottopäätöksistä eteenpäin. Teet tiivistä yhteistyötä lähempien kollegoidesi sekä organisaation eri yksiköiden kanssa.

Etsimme tekijää, joka uskaltaa rohkeasti tehdä itsenäisiä päätöksiä muistaen vastuullisen luotonannon

Toivomme löytävämme ratkaisukeskeisen, oma-aloitteisen, ulospäinsuuntautuneen ja asiakaspalveluhenkisen henkilön tiimiimme. Työ on hektistä ja vaatii hyvää paineensietokykyä. Sinulla on osaava tiimi tukenasi, jonka kanssa voit pallotella haastavimmista luottopäätöksistä.

Eduksesi on esimerkiksi merkonomin tai tradenomin tutkinto tai aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä. Autoalantuntemus helpottaa luottopäätösten käsittelyä. Opit nopeasti erilaisia järjestelmiä ja tulet toimeen myös englannin kielellä.

Mikäli valitset meidät, haluamme tarjota sinulle

Meillä on rento työyhteisö, jossa aidosti välitetään työntekijöistä. Työpäivän aikana pääset nauttimaan upeasta Kulosaaren merimaisemasta ja toimistolle on hyvät kulkuyhteydet. Luonnollisesti tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, osaavan tiimin tuen, kiinnostavan alan sekä mukavat työkamut.

Asiakaspalvelussamme työskennellään arkisin klo 8-19 välillä ja lauantaisin klo 10-15 välillä. Tarjoamme kokoaikaisen ja alustavasti vuoden määräaikaisen työsuhteen. Työsuhde solmitaan Santanderin kanssa.

Tartu tilaisuuteen ja vakuuta meidät! Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Haethan tehtävään heti, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla! Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä Baronan Piian arkisin klo 9-10 välisenä aikana. Piian tavoitat numerosta 050 506 5144.