(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusneuvottelija tai -asiantuntija
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021

RAHOITUSNEUVOTTELIJA TAI –ASIANTUNTIJA (määräaikainen)

 

OP Yrityspankin Rahavirrat ja Käyttöpääoma -heimo tarjoaa myyjäliikkeille ja yritysasiakkaille markkinoiden parhaat ratkaisut käyttöpääoman hallintaan. Uusien asiakkuuksien myötä kaipaamme myös uutta kollegaa Helsingin Vallilaan ja haemmekin nyt rahoitusneuvottelijaa tai -asiantuntijaa toimimaan asiakaspalvelussamme.  Toimi on määräaikainen 31.8.2021 asti.

 

Tehtävästä 

Rahoitusneuvottelijana tai -asiantuntijana vastuullasi on myyjäliikeyhteistyön suuryritysten saatavarahoitustuotteisiin liittyvä asiakaspalvelukokonaisuus. Toimit yhteistyössä sekä myyjäliikkeen että ostajan kanssa ja varmistat ensiluokkaisella asiakaspalvelulla vastuualueesi erinomaisen asiakaskokemuksen. Työpäiväsi koostuvat sekä ostajien että myyjien luottoesitysten laatimisesta ja esittelystä, sopimusasiakirjojen luomisesta, rahoitussopimuksen elinkaaren hoidosta sekä tuesta asiantuntijamyyjillemme ja osuuspankeille. Lisäksi valvot tiettyjen asiakkuuksien luototusta sekä reskontran ajantasaisuutta ja oikeellisuutta. Taustasi mukaan toimit joko rahoitusneuvottelijana tai -asiantuntijana.

 

Sinusta

Olet aikaansaava ja päämäärätietoinen tiimipelaaja, jolla on vankka kokemus asiakaspalvelusta ja olet jo mahdollisesti työskennellyt pankki- tai rahoitusalalla. Osaat analysoida ja tulkita yrityksen taloudellista tilaa sekä rahoituskelpoisuutta tunnuslukujen perusteella sekä tarjota yrityksen tarpeita vastaavia ratkaisuja. Lisäksi sinulla pysyy useammat langat käsissäsi etkä kavahda kiirettä työssäsi. Näet toiminnassasi mahdollisuuksia esteiden sijaan sekä teet asiakkaaseen vaikutuksen positiivisella asenteellasi. Sinulla on hyvät viestintä- ja neuvottelutaidot ja työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Kaupallisesta koulutuksesta sekä ruotsin kielen taidosta on myös hyötyä tässä tehtävässä.

                                                                                                   

Tarjoamme sinulle

Meillä pääset työskentelemään monipuolisesti erilaisten yritysten parissa, mikä ruokkii uudenoppimisen nälkääsi jatkuvasti. Myyjäliikkeemme ovat suomalaisia suuryrityksiä ja ostajakuntamme kattaa puolestaan yrityksiä eri toimialoilta Suomen rajojen sisä- ja ulkopuolelta. Työ on itsenäistä ja kannustamme sinua laajentamaan osaamistasi uusille alueille kokemuksesi karttuessa.

Uutena kolleganamme tulet osaksi asiantuntijatiimiämme, jossa kaveria ei jätetä pulaan. Hyvän yhteishengen ja tekemisen meiningin lisäksi meitä yhdistää intohimo omaan työhömme sekä toimintamme jatkuvaan kehittämiseen. Työtavoiltamme olemme itseohjautuvia, mikä näkyy arjessa luottamuksena ja molemminpuolisena joustavuutena esimerkiksi etätyön suhteen.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Lisätietoja tehtävästä ja meillä työskentelystä antaa tuleva esihenkilösi Ops Lead Minna Suhonen (p. 050 532 7073 / minna.suhonen(at)op.fi). Minna on lomalla 25.-31.1.


Onnistuimmeko vakuuttamaan sinut? Hae tehtävää 31.1.2021 mennessä lähettämällä meille hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan tarvittaessa luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

 

Pari sanaa OP Ryhmästä

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.