Rahoitusneuvottelija tai -asiantuntija
Barona Customer Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

OP on keskellä merkittävää toimialan muutosta. Maailma, teknologia sekä kilpailukenttä muuttuvat ympärillämme kovaa vauhtia ja ne tuovat tullessaan mahdollisuuksia, joita emme osaa vielä edes kuvitella. Samalla asiakkaidemme odotukset kasvavat, käyttäytyminen muuttuu ja digitaalinen itsepalvelu yleistyy entisestään. Muuttamalla toimintamallia ketterämmäksi saamme etumatkaa kilpailijoihin. Nyt rakennammekin tulevaisuuden OP:n menestysreseptiä OP Ketterän avulla.

 

OP Yrityspankki Oyj:n Rahavirrat ja käyttöpääoma -organisaatio tarjoaa asiakkailleen markkinoiden parhaat ratkaisut käyttöpääoman hallintaan. 

 

Haemme nyt Vallilaan vakituiseen työsuhteeseen

 

RAHOITUSNEUVOTTELIJAA TAI –ASIANTUNTIJAA

 

Tehtävässä vastuullasi on pk-yritysten saatavarahoitustuotteisiin liittyvä asiakaspalvelu. Ymmärrät asiakkaiden toiminnan ja tarpeet.

Varmistat omalla vastuualueellasi erinomaisen asiakaskokemuksen osallistumalla saatavarahoituslimiittien hallintaan ja ylläpitoon sekä päivittäiseen neuvontaan ja opastukseen.

Toimit tukena sekä asiantuntijamyyjille että myyjäliikkeille ja osuuspankeille.

 

Tehtävän vaativuusluokka on OP4.

 

Mitä odotamme sinulta

 

Toivomme sinulta aiempaa pankki- ja rahoitusalan kokemusta. Osaat analysoida ja tulkita yrityksen taloudellista tilaa ja rahoituskelpoisuutta tunnuslukujen perusteella sekä sovittaa ja tarjota oikeita ratkaisuja yrityksen tarpeisiin.

Aikaisempi kokemus saatavarahoituksesta on eduksi.

Haluat yllättää asiakkaamme positiivisesti, ja olet aikaansaava ja päämäärätietoinen tiimipelaaja. Hallitset hyvin kokonaisuuksia ja osaat priorisoida kiireisessäkin työtilanteessa. Sinulla on hyvät viestintä- ja neuvottelutaidot ja suomen lisäksi kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan tehtävässä eduksi. Koulutustaustasi on mieluiten kaupallinen, esimerkiksi tradenomi.

 

Mitä saat meiltä

 

Tarjoamme sinulle harvinaisen mahdollisuuden jättää oma kädenjälkesi finanssialan tulevaisuuteen nopeasti uudistuvassa finanssimaailmassa.

Saat mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtävänkuvan ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja mahdollisuuden työskennellä mukavassa ja asiantuntevassa tiimissä, jossa kaveria autetaan aina.

Jos sinulla heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä Minna Suhoseen puhelimitse 050 532 7073 tai sähköpostilla, minna.suhonen@op.fi. 

Jos onnistuimme vakuuttamaan sinut, kerro itsestäsi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi urasivustomme kautta viimeistään perjantaina 23.10.2020. 

#LI-JL2

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1393733
  • Tehtäväalue: Pankki/rahoitus/vakuutus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki