(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusneuvottelija Luottopäätöstiimiin
Santander Consumer Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2018

Oletko energinen tiimipelaaja, joka haluaa työskennellä nopeatempoisessa ympäristössä? Pystytkö nopeisiin ja laadukkaisiin luottopäätöksiin?

Jos vastasit kyllä, voit olla hakemamme vahvistus Luottopäätös- ja kaupintatiimiimme. Tehtäviisi kuuluvat luottopäätösten tekeminen osamaksu-, leasing- ja ostorahoitussopimuksiin sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Hoidat myös auto- ja ostorahoituskauppiaiden palvelua puhelimitse ja sähköpostitse. Lisäksi käsittelet kaupintarahoituksessa olevien kohteiden luovutuksia, laskuja, sekä vastaat sähköposteihin ja puheluihin. 
 
Osaat kuunnella asiakasta ja neuvotella asiakkaan tilanteeseen sopivan ratkaisun. Pidät työskentelystä erittäin hektisessä työympäristössä, jossa tehdään tiivistä tiimityötä. Hahmotat nopeasti kokonaisuuksia ja uskallat tehdä itsenäisesti luottopäätöksiä. Osaat katsoa tarvittavat tunnusluvut tuloslaskelmasta ja taseesta, joten kaupallinen koulutus antaa hyvän pohjan tehtävässä toimimiseen. Olet oma-aloitteinen, huolellinen ja reipas tekijä, joka ei säikähdä kovaakaan painetta. Sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin, etkä pelkää rutiineja tai puhelintyöskentelyä. Pystyt työskentelemään iltaisin ja viikonloppuisin, sillä Luottopäätöstiimimme aukioloajat ovat arkisin klo 8–19, lauantaisin klo 10–15 ja tarpeen mukaan myös sunnuntaisin. Aikaisempi kokemus puhelintyöskentelystä, ruotsin ja/tai englannin kielen taito, sekä rahoitus- tai autoalan tuntemus katsotaan eduksi.
 
Meillä pääset kehittymään innostavassa ja kansainvälisessä ympäristössä luotonmyönnön ammattilaisena. Monipuolisessa ja vastuullisessa tehtävässä saat näyttää taitosi ja haastaa itsesi. Teemme töitä ilman turhaa pönötystä, unohtamatta pilkettä silmäkulmassa. Tehokas ja innostava Luottopäätöstiimimme tukee sinua tehtäviin perehtymisessä ja koulutuksessa. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella merellisessä Helsingin Kulosaaressa. Tarjoamamme tehtävä on vuoden määräaikaisuus. 

Lisätietoja tehtävästä saat Tuija Hramoffilta torstaina 19.7. klo 15-16 ja tiistaina 21.8. klo 15–16 numerosta 050 540 4446.

Voit hakea tehtävää täyttämällä sähköisen hakemuslomakkeemme osoitteessa www.santanderconsumer.fi/rekry. Liitäthän mukaan myös CV:si sekä palkkatoiveesi. Haastattelut ovat elokuun viimeisellä viikolla.