(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusneuvottelija Helsinkiin
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018

Haemme OP Pankkitoiminnan palveluille kuluttajarahoituksen tiimiin Helsinkiin määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen


Rahoitusneuvottelijaa


Tehtävät


Tiimin tehtävänä on hoitaa laadukkaasti ja ammattitaitoisesti asiakkaiden kulutusluottoihin liittyvät tehtävät ja selvittelyt sekä toimia tukena konttoreille. Tiimin työtehtävät pitävät sisällään mm.  luottopäätösten tekemistä ja prosessin hoitamista Osuuspankeille ja myyjäliikkeille sekä kortteihin ja vakuudettomaan kuluttajarahoitukseen liittyen. Rahoitusneuvottelija tekee luottopäätöksiä luotto- ja riskienhallintaohjeiden mukaisesti ja hoitaa luottopäätöspalvelua tehokkaasti laatukriteereitä noudattaen.


Odotamme


Odotamme hakijalta osaamista puhelinpalvelutyöstä ja asiakaspalvelutehtävistä. Hakijalta odotetaan myös rahoitusalan tuntemusta, hyvää korttien ja vakuudettomien kuluttajarahoitustuotteiden tuntemista sekä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja. Hakemamme henkilö on palveluhenkinen eikä kaihda rutiineja ja suoriutuu erinomaisesti myös kiireessä.


Aiempi kokemus OPn järjestelmistä (esim. Osuva ja Luottokauppa), puhelinasiakaspalvelusta ja työskentelystä rahoitusalalla katsotaan eduksi.

Tärkeintä meille on kuitenkin se, että sinulla on oikea asenne työntekoa kohtaan ja opit asioita nopeasti. Emme hae tähän tehtävään valmista tekijää, vaan olemme valmiita panostamaan koulutukseesi.


Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.


Tarjoamme


Tarjoamme kokoaikaisen ja määräaikaisen vuokratyösuhteen 31.12.2018 saakka.


Hae alla olevan linkin kautta heti, kuitenkin viimeistään 29.8.2018. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.


Tiedot


Haku päättyy: 29.8.2018, hakuaikaa jatkettu
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhteen kesto: 31.12.2018 saakka
Työaika: 37,5 h/vko
Työpaikan sijainti: Helsinki
Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=28288&jc=1
Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi


Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, täysin kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa.


Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Toimimme Suomessa 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla. Varsinaiset toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.