(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusneuvottelija / -asiantuntija
OP Etelä-Häme

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2019

OP Etelä-Häme on OP Ryhmään kuuluva, Kanta-Hämeessä toimiva paikkakunnan johtava pankki. Palvelemme yli 80 000 asiakasta 130 ammattilaisen voimin. Yhdessä kehitämme, rahoitamme ja turvaamme elämän tärkeimpiä asioita. Asiakaspalvelu ja vertaansa vailla oleva asiakaskokemus ovat toimintamme keskiössä. OP olemme me. Tervetuloa mukaan!

RAHOITUSNEUVOJA / -ASIANTUNTIJA 

Miltä sinusta kuulostaisi työskentely arvostettuna asiantuntijana ja rahoitusneuvojana OP Ryhmän vakavaraisessa pankissa OP Etelä-Hämeessä? Pankissa ja työyhteisössä, joka asiakkaidensa sujuvan arjen mahdollistajana ja turvaajana on lisäksi sitoutunut sinun hyvinvointisi ja menestymisesi varmistamiseen. Oletko avoin uusille haasteille urallasi? Katso, voisitko sinä olla oranssin joukkueemme tuleva vahvistus!

Rahoitusneuvojana /-asiantuntijana tehtäviisi Rahoituspalvelut-yksikössämme kuuluu laaja-alainen ratkaisumyynti henkilöasiakkaiden rahoituksen palveluihin liittyen konttorissa, puhelimitse ja digitaalisten kanavien kautta. Työssäsi autat asiakkaitamme saavuttamaan unelmia, jouhevoittamaan arkea tai vaikkapa toteuttamaan hankintoja. Tunnistat siis heidän tarvitsemansa kokonaisratkaisut rahoitukseen ja talouden turvaamiseen liittyen ja rakennat pitkäaikaisia asiakassuhteita heidän luottokumppaninaan. 

Finanssiala muuttuu vauhdilla ja OP Ryhmä edustaa tämän kehityksen kovinta kärkeä. Sinun työsi näkökulmasta tämä tarkoittaa sitä, että työtäsi sujuvoittavat uudistuvat järjestelmät, tekoälyyn pohjaava automaatio sekä kehittyvät prosessit ja palvelut. Muutos on osa arkeamme, joten kärsivällisyyttä ja avoimuutta muutokselle tarvitaan meiltä kaikilta. Uskomme, että kanssamme opit uutta ja jatkat kehittymistä alamme arvostetuksi osaajaksi, kun pystyt yhä tuloksekkaammin vastaamaan asiakkaidemme rahoituspalveluihin kohdistuviin odotuksiin.

Kiinnostaisiko sinua työskennellä alamme halutuimman työnantajan palveluksessa? Siinä tapauksessa seuraavaksi hieman siitä, millaista on arkemme.

Aloittaessasi työkaverinamme saat luonnollisesti erinomaisen perehdytyksen työhösi – meille on kunnia-asia saattaa sinut sujuvasti alkuun. Vaikka olet jo kokenutkin osaaja, uusia asioita saattaa tulla eteesi. Tulet nopeasti arjessa huomaamaan kuinka tiivis ja välitön yhteisö olemme. Huomaat, että oikeasti pidämme asiakaspalvelua auttamislajina. Meillä se tarkoittaa myös toistemme auttamista aina aamun yhteisistä aamiaisista lähtien. Esimieheksesi saat yhden parhaimmista – ammattilaisen, joka on aina läsnä ja tukee sinua työsi tavoitteiden saavuttamisessa. Tavoitteet tulevat olemaan selkeitä, henkilökohtaisia sekä haasteellisia. Eivät mahdottomia, vaan yhdessä saavutettavia.

Me olemme hyvin monimuotoinen joukko alamme kovia osaajia. Meissä on energiaa, intoa sekä halua kantaa vastuuta. Vaikka töitä on toisinaan paljon, pyrimme aina huolehtimaan vapaan ja työn tasapainosta. Voisi myös sanoa, että olemme toistemme ystäviä. Läsnä iloissa ja suruissa.

Muutama fakta sinun vakuuttamiseksi

Olemme hyvin ylpeitä siitä, miten olemme menestyneet, ja mitä yhdessä saavuttaneet.

  • Markkinaosuutemme alueellamme on yli 50 %; olemme asiakkaidemme omistama, seutumme johtava pankki
  • Olemme eri mittareilla mitattuna yksi menestyneimmistä Osuuspankeista. Tulet siis osaksi voittavaa joukkuetta!
  • Meillä tulet tekemään eettistä myyntityötä, jolloin työsi keskiössä on erinomaisten asiakaskokemusten tuottaminen ratkaisukeskeisesti ja kuunnellen.
  • Esimiestyö on meillä tutkitusti erinomaista; se on valmentavaa ja läsnäolevaa. Siihen voit luottaa.
  • Meille on tärkeää toimialueemme menestys. Haluamme olla pankkina yhteisömme vastuullinen jäsen, ja sen eteen tulemme tekemään jatkossakin tinkimätöntä työtä.
  • Vakavaraisena pankkina meidän on mahdollista panostaa sinun ja työkavereittesi osaamisen kehittämiseen ja työhyvinvointiin.

Tämä on sinun tilaisuutesi tulla kanssamme kirjoittamaan OP Etelä-Hämeen menestystarinaa. Lupaamme, että siihen pääset vaikuttamaan. Tulet siis kuulluksi ja nähdyksi.

Tunnistatko tästä itsesi?

Rahoitusneuvojanamme menestyt, jos sinulla on jo ennestään kokemusta henkilöasiakkaiden rahoittamisen palveluista. Olet käynyt rahoitusneuvotteluja ja sinulla on kyky nähdä tilanne asiakkaan näkökulmasta. Löydät ratkaisuja, et välttämättä aina sitä ilmeisintä, vaan asiakkaan kokonaisuuden kannalta parhaimman. Ymmärrät, että satasen sprintin sijaan olet maratonilla – rakentamassa pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Joukkoomme istut loistavasti, jos sinulla on halu onnistua työssäsi. Osaat organisoida omaa työskentelyäsi ja ymmärrät henkilökohtaisten sekä yhteisten tavoitteiden merkityksen työmme ohjaajana. Haluat myös oppia uutta sekä auttaa työkaveria vierelläsi. Vaikka omaat riittävän itsevarmuuden ei se ole jättänyt varjoonsa nöyryyttä työskentelyotteessasi.

Vielä yksi seikka. Vaikka on todennäköistä, että asut jo alueellamme, meillä työskentely voisi olla loistava ajatus, jos asut esim. Nurmijärvellä tai Järvenpäässä ja työskentelet pääkaupunkiseudulla. Mitä kaikkea tekisitkään työmatkoista säästyneellä ajalla?

Miltä vaikutti? Tulisitko työkaveriksemme?

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, myyntijohtajamme Marjo Lindholm juttelee mielellään kanssasi lisää puh. 050 550 2309 keskiviikkona 25.9.2019 klo 11.00 – 12.00 ja maanantaina 7.10.2019 klo 13.30-14.30. Hänet tavoitat myös sähköpostitse marjo.lindholm@op.fi.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin hae tehtävää 17.10.2019 mennessä OP:n urasivuston kautta (op-careers.fi). Olemme todella innoissamme mahdollisuudesta saada uusia työkavereita ja niinpä käymme hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota hakemisessa viimeiseen päivään.