(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusneuvojia
Nordea

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Rahoitusneuvojia, Personal Banking Home Journey, Turku tai Uusikaupunki

Haemme rahoitusneuvojia ratkaisemaan asiakkaiden asumiseen liittyvät rahoitustarpeet vastuullisesti huomioiden heidän muuttuvat elämäntilanteensa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa asuntorahoituksen ja asiakaskohtaamisen osaajaksi. Nordeassa sinut sertifioidaan rahoituksen ammattilaiseksi, joten pääset heti kehittymisen polulle aloittaessasi rahoitusneuvojana.   

Tänä päivänä muutos on pysyvä olotila. Tuo tulevaisuus tullessaan mitä tahansa, asiakkaat ovat aina kaiken toimintamme ytimessä.   

Sinulla on tässä tärkeä rooli. Pääset työskentelemään sitoutuneiden työtovereiden kanssa mielenkiintoisessa, nopearytmisessä ympäristössä, ja olet mukana täyttämässä asiakkaiden muuttuvia tarpeita.   

Haluamme rohkeasti ja ennakkoluulottomasti löytää innovatiivisia tapoja tarjota pankkipalveluja – milloin tahansa, missä tahansa. Tarjoamme sinulle paljon mahdollisuuksia oppia ja kasvaa, kun teet uraa Nordeassa. Haluatko auttaa meitä toimimaan edelläkävijöinä ja luomaan erinomaisia asiakaskokemuksia?

Tätä tarjoamme

Tulet työskentelemään Turun Home Journey-tiimissä, joka on osa valtakunnallista Home Journey -verkostoa. Työssäsi kohtaat asiakkaita monikanavaisesti verkon kautta, puhelimitse ja kasvokkain asumiseen liittyvissä rahoitusasioissa.   

Me Nordeassa haluamme olla asiakkaiden kumppaneita heidän kotiin liittyvissä isoissa päätöksissä. Autamme asiakasta tekemään oikean päätöksen tarjoamalla hänelle ratkaisuja unelmien toteuttamiseen.   

Sinun tehtäväsi:   

 • Täytät asiakkaan asumisen unelmia neuvottelemalla hänelle parhaan rahoituksen ratkaisun   
 • Tuotat asiakkaalle lisäarvoa huomioiden hänen elämäntilanteensa   
 • Hankit uusia kannattavia asiakassuhteita   
 • Tarjoat erinomaisia asiakaskokemuksia niin verkkotapaamisissa kuin kasvokkain   
 • Teet hyvää yhteistyötä laajasti koko verkostossa   
 • Toimit tavoitteellisesti toteuttaen pankin strategiaa ja arvoja   

Työpaikkasi sijaitsee Turussa tai Uudessakaupungissa niin halutessasi. Tervetuloa Home Journey-tiimiin, jonka intohimona on olla markkinoiden notkein asuntolainoittaja ja auttaa asiakkaita aikaa kestävillä ratkaisuilla kotiunelmien toteuttamisessa.   

Tätä odotamme

Collaboration. Ownership. Passion. Courage. Nämä neljä arvoa ohjaavat meitä toiminnassamme, jotta voimme olla aina parhaimmillamme. Toivomme, että nautit oppimisesta ja haluat tuoda omat ideasi esille. Olet luotettava, osaat avata suusi – myös silloin kun se on vaikeaa – ja olet valmis rohkaisemaan siihen myös muita.   

Sinusta ja taustastasi:   

 • Nautit asiakkaiden unelmien toteuttamisesta avarakatseisesti mutta vastuullisesti   
 • Sinulla on vahvat näytöt aiemmista asiakaspalvelu- ja myyntitehtävistä sekä asiakassuhteiden hoidosta   
 • Sinulla on rahoitusprosessien ja luottopolitiikan osaamista ja kykyä oppia uusia asioita   
 • Sinulla on kykyä toimia muuttuvassa ympäristössä ja osaat organisoida tehokkaasti omaa tekemistäsi   
 • Olet erinomainen kollega ja teet työpäivästä paremman myös muille 
 • Sinulla on verkkotapaamisiin ja rahoituksen työkalujen käyttöön tarvittavat digitaidot   
 • Olet valmis työskentelemään joustavasti palveluaikojemme mukaisesti   
 • Olet luova, ennakkoluuloton, tavoitehakuinen ja kunnianhimoinen   
 • Kaupallinen koulutus katsotaan eduksi 
 • Erinomaisen suomen kielen suullisen ja kirjallisen taidon lisäksi sinulla on sujuva englannin kielen taito. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.   

Jos tunnistat tästä itsesi, ota yhteyttä!   

Lisätietoja ja hakemuksen lähettäminen

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 26.4.2019 mennessä. Lähetäthän hakemuksen mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana.   

Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Lehtonen, puh. + 358 50 584 0854.   

Erinomaiset ihmiset tuntevat usein muita erinomaisia ihmisiä – jaa tieto tehtävästä ystävälle, jolle tämä tehtävä sopisi.