(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusneuvojia, Turku
OP Keskitetty palvelutuotanto

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.8.2018

Rahoitusneuvojia Lainatarjouspalveluihin Turkuun, OP Keskitetty palvelutuotanto

Me OPssa etenemme askel askeleelta maailmanluokan palvelutoimijaksi. Asiakas keskiöön -muutosmatkaa tehdään investoimalla merkittäviä summia teknologian ja digitaalisten palveluiden kehittämiseen ja käyttöönottoon sekä palvelutuotannon sujuvoittamiseen. Osuuspankit panostavat valtakunnallisesti jatkossa entistä enemmän sekä asiakaskohtaamisiin että myyntiin ja keskittävät siksi taustatoimintojaan meille Keskitettyyn palvelutuotantoon eli Kepaan. Keskittäminen on lisännyt Kepan palveluvolyymiä ja tehtäviä.

Perustammekin nyt kolme uutta palvelukeskusta Ouluun, Poriin ja Turkuun ja palkkaamme yhteensä noin 160 uutta innokasta tekijää.

OPn Keskitetyn palvelutuotannon saapuessa Tepsin luvattuun maahan, haemme joukkoon etenkin oikealla asenteella varustettuja finanssialan ammattilaisia. Turkuun haemme nyt vakituisiin kokoaikaisiin työsuhteisiin useita Rahoitusneuvojia Lainatarjouspalveluihin.

RAHOITUSNEUVOJAN TÄRKEÄ ROOLI UNELMIEN TOTEUTUMISESSA

Lainatarjouspalveluiden Rahoitusneuvojana työskentelet itsenäisesti monipuolisten luottohakemusten parissa. Työpäiväsi pitää sisällään mm. luottohakemusten vastaanottoa ja käsittelyä, sekä vakuusasioita ja -laskentaa. Vastuullasi on tehdä asiakkaille laadukkaita lainatarjouksia ja näin tukea tiiviisti lainaneuvottelun hoitavaa pankin rahoitusneuvottelijaa. Tarvittaessa olet valmis rohkeasti hyppäämään myös varsinaisen lainaneuvottelijan saappaisiin! Pääset osallistumaan myös tiimimme toiminnan ja prosessien kehittämiseen, joten tehtävässä onkin hieno mahdollisuus olla vaikuttamassa uusiin tekemisen muotoihin. 

Tehtävän pääasialliset tavoitteet:

 • Toimeksiantojen hoitaminen itsenäisesti, tehokkaasti ja tuloksellisesti.
 • Tarpeellisten toimintaprosessien kehityskohteiden tunnistaminen ja niiden aktiivinen edistäminen.
 • Päivittäisten tehokkuus- ja hanketavoitteiden saavuttaminen.
 • Ylivertaisen asiakaskokemuksen tuottaminen ja "Kerralla kuntoon" -palvelulupauksemme mukaisesti toimiminen.
 • Asiaosaamisen kehittäminen ja uuden oppiminen. 

Kurkista tästä videosta Kepan vauhdikkaaseen meininkiin.

OIKEAN OSAAJAN TUNNUSMERKIT

Ei oo välii kummal pual jokke sä asut, hae meille töihin!

Rahoitusneuvojan tehtävässä nopea oppimiskyky sekä monipuolisten kokonaisuuksien hahmottaminen on eduksesi. Oletko myös motivoitunut työskentelemään dynaamisessa ja tapahtumarikkaassa ympäristössä? Haaveiletko itsenäisestä työstä, jossa voit kartuttaa vahvan asiantuntijuuden? Siinä tapauksessa saatat olla oikea ehdokas tehtävään. Tässä tehtävässä toimeksiannot eivät aina ole yksiselitteisiä, joten kuuntelemisen ja soveltamisen taidoista sekä oma-aloitteisuudesta on erityistä hyötyä onnistumisen kannalta. Ennen kaikkea kuitenkin ratkaisevaa on oikea asenne!

Korostamme valintakriteereissä:

 • aiempaa rahoitusosaamista,
 • joustavaa, itsenäistä ja oma-aloitteista lähestymistapaa,
 • periksiantamatonta otetta,
 • tehtävään soveltuvaa koulutusta,
 • hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja,
 • innostusta digiajan tuomiin mahdollisuuksiin,
 • kykyä toimia tehokkaasti tapahtumarikkaassa ympäristössä,
 • halua olla paras ylivertaisen palvelukokemuksen tuottajana sekä
 • oikeanlaista energiaa Turun parhaan tiimihengen luomiseen.

Palvelemme asiakkaitamme myös englannin ja ruotsin kielellä, joten kielitaidosta on etua.

ISON TALON EDUT

OP Ryhmä edistää strategiaansa näkyvästi ja kutsuu henkilöstön vahvasti mukaan kehittämään tulevaisuuden OPta. Tarvitsemme uusille paikkakunnillemme vastuunkantajia ja asiantuntemustaan mielellään kehittäviä osaajia.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi sekä työnohjauksen, ja mahdollisuuden tulla osaksi täysin uutta tiimiä. Meille on myös tärkeää, että jokaisen on mahdollista kehittyä työn kautta ja tässä sinua tukevat tiimisi valmentaja ja esimies. Et siis tule jäämään tehtävissäsi yksin. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, myyntiä tukevan palkitsemismallin sekä ison talon tarjoamat lukuisat erilaiset uramahdollisuudet.

NYT ON SINUN VUOROSI LOISTAA!

Hae rohkeasti Turun avoimia tehtäviä lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille 16.9. mennessä OPn urasivuston kautta. HUOM! Hakuaikaa jatkettu.

Nostathan hakemuksessasi esille ne tekijät, jotka kasvattavat sinusta seuraavan OP Kepan tähtipelaajan. Ethän kuitenkaan jätä hakemista viime metreille, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit laittaa meille viestiä joko WhatsApp-sovelluksen kautta numeroon 050-3436168 tai sähköpostitse laura.vesa@op.fi.

Tästä webinaaritallenteessa kuulet tarkemmin millaista on Kepassa työskentely sekä vastaamme työnhakijoiden esittämiin kysymyksiin mm. työsuhteisiin ja rekrytointiprosessiin liittyen. >>

Haastatteluprosessin ensimmäinen vaihe toteutetaan videohaastattelujen avulla. Videohaastatteluista jatkoon menevät hakijat kutsumme rekrytointipäiville, jotka järjestetään Turussa 25.9., 26.9. ja 27.9. Rekrytointipäivillä haastattelemme ja arvioimme useita hakijoita samanaikaisesti. Rekrytointipäivät ovat hakijoille myös hyvä mahdollisuus saada lisätietoja haettavista tehtävistä sekä kuulla lisää OPn ja Kepan toiminnasta yleisesti.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.