(Poistunut julkaisusta)

Rahoitusneuvojia Tampereelle
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018
Palveluidemme voimakkaasti laajentuessa haemme nyt vuokratyösuhteeseen OP Pankkitoiminnan henkilöasiakkaiden maksuliikenne- ja päivittäispalveluihin

Rahoitusneuvojia Tampereelle

Tehtävät

Työtehtävä sisältää Henkilöasiakkaiden Rahoituspalvelut -yksikössä OPn henkilöasiakkaiden luotto- ja vakuuspalvelun Back Office -tuotantoprosessien päivittäisiä tehtäviä itsenäisesti, monipuolisesti ja tuloksellisesti yleisohjeiden, sovittujen toimintamallien ja luottopolitiikan mukaisesti.

Odotamme

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja innostunutta otetta kehittyä kanssamme. Tavoitteenamme on tehokas ja laadukas palvelu, joka vastaa asiakkaittemme tarpeita. Soveltuva koulutus sekä työkokemus pankkipalveluista katsotaan eduksi. Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, rutiininsietokykyä ja joustavaa työotetta. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja huolellinen sekä haluat kehittyä pankkialan ammattilaiseksi. Odotamme sinulta erinomaista suomen kielen kirjallista taitoa.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväalueen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat sinua alati kehittyvässä työympäristössä. Määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa. Työt alkavat 30.7.2018. Haemme sekä kokopäiväisiä että osa-aikaisia työntekijöitä. Osa-aikaisilla työtunnit tehtävässä vaihtelevat joustavasti 20-37,5 h/vko välillä. Työsuhteen alussa järjestetään n. neljän viikon mittainen perehdytys, jolloin edellytämme sitoutumista täyteen tuntimäärään (37,5h/vko). Työajat sijoittuvat arkipäiviin ja päiväsaikaan.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi 16.7.2018 mennessä alla olevan linkin kautta. Haethan tehtävää kuitenkin mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuajalla ja teemme valintoja sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Opset on savuton työpaikka.